Gyönyörű modellre cserélte feleségét a híres focista, David Ginola

modell David Ginola focista megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Ginola 25 év után cserélte le a feleségét, méghozzá egy fiatal modellre. A hírek szerint a férfi már el is költözött otthonról. 

A külföldi lapok szerint a 49 éves focista fülig szerelmes új választottjába, a 27 éves modellbe. Maeva Denat több híres magazinban is szerepelt már, emellett világhírű zenekarok klippjeiben is látható volt. A sportoló 25 évig volt "hűséges" társa a feleségének, azonban most egyik pillanatról a másikra elköltözött - írja a Daily Mail.

Íme, egy videó a fiatal modellről:

Figyelmeztetést adtak ki ónos eső miatthttp://www.life.hu/news/20161218-figyelmeztetest-adtak-ki-onos-eso-miatt-idojaras.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ónos eső várható a Dunántúlon. Nagyon kell vigyázni az utakon!News--Gyanús csomag miatt kiürítették a karácsonyi vásárt a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20161218-gyanus-csomag-miatt-kiuritettek-a-karacsonyi-vasart-a-bazilikanal-szent-istvan-ter.htmlA Szent István teret kiürítették, a készenléti rendőrök vizsgálják a csomagot. News--Egy idős férfi ágyában leltek rá az eltűnt 7 éves ceglédi kislányrahttp://www.life.hu/news/20161217-66-eves-ferfi-molesztalta-a-7-eves-kislanyt.htmlCsütörtökön tűnt el Cegléden a 7 éves kislány, amikor az 5 éves húgáért indult az óvodába. A rendőrök végül egy közeli nyugdíjas férfi ágyában találták meg a kislányt. News--Szakadékba zuhant és szörnyethalt a net egyik legutáltabb férfijahttp://www.life.hu/news/20161216-szakadekba-zuhant-es-szornyethalt.htmlLuciano Ponzetto nevét körülbelül egy évvel ezelőtt ismerte meg a világ. A férfi büszkén pózolt az általa legyilkolt állatok mellett, a képeket pedig meg is mutatta a közösségi oldalain. NewsOrigoLerobbant az 1-es metró az alagútban http://www.life.hu/news/20161216-lerobbant-az-egyes-metro-az-alagutban.htmlElképesztő, hogy egymás után romlanak el a budapesti földalatti járművek. Először a 3-as, most pedig az 1-es metrónál támadt üzemzavar. News--Döbbenetes valóságshow indul Szibériában (18+)http://www.life.hu/news/20161215-game-2-winter-cimu-valosagshow-indul-sziberiaban.htmlHamarosan a valóságban is előfordulhat az, amit csak Az éhezők viadala-filmek nézői láthattak a mozivásznon. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.