Nyomoz a rendőrség Schumacher fotójának ügyében

Forrás: DPPI media/Francois Flamand -
fotó Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család és a barátok is gondosan figyelnek arra, hogy nehogy kiszivárogjon egy fotó a híres autóversenyzőről, ám most valahogy ez mégis csak sikerült. 

Michael Schumacher 2013. december 29-én, azaz lassan 3 éve szenvedett komoly balesetet síelés közben. Ennek következtében válságos állapotban került kórházba, ahol nagyon sokáig az életéért küzdöttek.

Kép került nyilvánosságra a pilótáról Forrás: AFP/Jose Luis Roca

Azóta mindent elkövetnek, hogy a súlyos beteg híresség állapota ne kerüljön nyilvánosság elé, ám most egy szemfüleg mégis megtalálta a rést a pajzson: ismeretlen tettes készített képet Michaelről, a kórházi ágyán fekve, majd közel 1 millió euróért próbálta értékesíteni, ám ekkora összeget egyetlen kiadó sem fizetett.

Ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást,

és a Forma-1 bajnokának managere, Sabine Kehm nyomatékosan kijelentette:

"Michael állapota nem közügy, és mi továbbra is védeni fogjuk a nyilvánosságtól. Meg kell védenünk az intim szféráját" - írta meg a DailyMail. Mindenki aggódik Michael állapotáért, és reménykednek abban, hogy egyszer visszatér közénk. Erről árulkodik egy nem régiben közzétett nosztalgikus Instagram fotó is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.