Megtréfálták Obama elnököt: vicces fotó készült!

Tréfa fotó Barack Obama amerikai elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendesen megtréfálta Obama elnököt a Fehér Ház személyzete karácsony alkalmából. A pillanatot szerencsére meg is örökítették. 

A terv szerint egy hóembert raktak ki a kertbe, melyet minden nap közelebb raktak Obama ablakához. Egy idő után viszont valaki megunta a dolgot és az ember nagyságú díszt az Ovális Iroda egy-egy ablakához állította, hogy onnan kukucskáljon befelé. Obama kellőképpen megijedt, mint a mellékelt kép mutatja:

Another snowman from yesterday. Yes he enjoyed the prank. See previous post for the backstory.

Pete Souza (@petesouza) által közzétett fénykép,

Nincs sok esély a fehér karácsonyrahttp://www.life.hu/news/20161220-valoszinuleg-nem-lesz-feher-karacsonyunk.htmlAki nem hópárti, még az is szeretne karácsonykor fehér takaróval borított tájat látni. Nagyon rég volt már olyan karácsony, amikor a varázslatos hó borította a vidéket, de sajnos idén sem lesz rá sok esély. Persze reménykedni lehet. NewsThinkstock12-re nőtt a berlini karácsonyi vásáron történ gázolás halálos áldozatainak számahttp://www.life.hu/news/20161220-tizenkettore-nott-a-berlini-gazolas-halalos-aldozatainak-szama.htmlMint ismeretes, Berlin nyugati részének központjában, az egyik leghíresebb karácsonyi vásáron hajtott bele egy teherautó a tömegbe. A gázolást 12-en nem élték túl, 48-an pedig megsérültek, többen súlyosan. Nem zárják ki, hogy merénylet történt. News--76 kapszula kokainnal a gyomrában érkezett Ferihegyre egy venezuelai nőhttp://www.life.hu/news/20161219-kokainnal-a-gyomraban-erkezett-ferihegyre-egy-no.htmlNagyon ideges volt, izzadt és remegett a nő a reptéri ellenőrzésen, ezért egyből sejtették a pénzügyőrök, hogy kábítószert nyelhetett le. A CT-vizsgálat során igazolást is nyert ez a gyanú: 76 kapszula lapult a nő gyomrában. News--Gyászol a világ! Szívrohamban hunyt el Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161219-gabor-zsazsa-99-eves-magyar-szarmazasu-szineszno-szivrohamban-hunyt-el.html99 éves korában távozott az élők sorából Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi színésznő. A hírek szerint a díva szívrohamban hunyt el. News--Gyanús csomag miatt kiürítették a karácsonyi vásárt a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20161218-gyanus-csomag-miatt-kiuritettek-a-karacsonyi-vasart-a-bazilikanal-szent-istvan-ter.htmlA Szent István teret kiürítették, a készenléti rendőrök vizsgálják a csomagot. News--Egy idős férfi ágyában leltek rá az eltűnt 7 éves ceglédi kislányrahttp://www.life.hu/news/20161217-66-eves-ferfi-molesztalta-a-7-eves-kislanyt.htmlCsütörtökön tűnt el Cegléden a 7 éves kislány, amikor az 5 éves húgáért indult az óvodába. A rendőrök végül egy közeli nyugdíjas férfi ágyában találták meg a kislányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.