Édesanyja lépett elhunyt lánya helyett a Turay Ida Színház színpadára

Forrás: Thinkstock -
színpad anya Turay Ida Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus körülmények között elhunyt gödöllői lány a Turay Ida Színház munkatársa volt. Sajnos ő már soha nem léphet színpadra, így édesanyja teszi meg helyette. Ahová tud, oda beugrik gyermeke helyett, ezzel is ápolja az emlékét.

Nyáron vesztette életét a 24 éves gödöllői lány, aki az autója elrablását akarta megakadályozni. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a fiatal éppen hazaért, kiszállt az autójából, hogy kinyissa a kaput, ekkor pattant be valaki a járműbe. A lány azonban belekapaszkodott a kocsiba, ez vezetett a halálához.

A 24 éves fiatal a Turay Ida Színház munkatársa volt, az idei Tündérfesztiválon azonban már nem tudott mesét mondani a gyerekeknek. Helyette édesanyja lépett színpadra, hogy ezzel is ápolja tragikusan elhunyt gyermeke emlékét. "A lány édesanyja azóta is rendszeresen jár hozzánk, segít nekünk, részt vesz a rendezvényeinken. A Tündérfesztiválon Zsófi helyett ő volt az egyik tündér.

Az édesanya volt lánya helyett az egyik tündér - képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ahol tud, beugrik lánya helyett, ezzel is ápolva Zsófi emlékét.

Mindenkinek jó, hogy együtt vagyunk, mert így egy kicsit Zsófi is velünk van" - mondta a Blikknek a színház alapító igazgatója, Darvasi Ilona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.