Állítják: Budapesten temethetik el Gábor Zsazsát

Forrás: Northfoto -
temetés Budapest Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életének 99. évében távozott az élők sorából minden idők legismertebb magyar színésznője. Úgy tudni, Gábor Zsazsa halálát szívroham okozta.

Korábban több információ is napvilágot látott a temetés helyszínével kapcsolatban, legutóbb például az, hogy a művésznő nem Magyarországon lesz eltemetve, és hogy az is lehet, Marilyn Monroe mellé kerül majd. Most pedig egy olyan hír terjed, hogy a férje, Frédéric von Anhalt tisztázta az ügyet, és a német Bildnek elárulta, a filmcsillag hamvait Budapestre szállítják.

Gábor Zsazsa tavasszal kórházba került Forrás: Northfoto

A Blikk azt is tudni véli, hogy a gyászszertartás a Los Angeles-i Westwood Village Memorial Parkban lesz. Mint ismeretes, Zsazsa utolsó kívánsága az volt, szállítsák hamvait szülővárosba, Budapestre, és ott helyezzék végső nyugalomra. Reméljük,

özvegye tényleg teljesíti néhai felesége óhaját, mely szerint a színésznő nyughelye édesapja sírja mellett lesz.

Ezzel szemben:

Zsazsa örökbefogadott fia korábban azt nyilatkozta, úgy tudja, hogy nem itthon temetik el a színésznőt, hanem a Pierce Brothers Westwood Memorial Parkban Los Angelesben, közel Marilyn Monroe sírhelyéhez.

"Sajnos a magyarországi temetés valószínűleg nem valósul meg. Már meglátogattunk egy temetőt kint Los Angelesben, azt, ahol Marilyn Monroe is nyugszik. Feltehetőleg ott veszünk majd tőle végső búcsút. A temetés időpontjáról még nincs információm" – mondta a Borsnak Marcus.

Nem Magyarországon, hanem Marilyn Monroe mellett nyugszik majd Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161220-gabor-zsazsa-valoszinuleg-marilyn-monroe-mellett-fog-nyugodni.htmlAz volt Gábor Zsazsa utolsó kívánsága, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra, de ez a vágya lehet, hogy nem fog teljesülni. Valószínűleg Los Angelesben, Marilyn Monroe és a többi híresség mellett fogják eltemetni. NewsOrigoGyászol a világ! Szívrohamban hunyt el Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161219-gabor-zsazsa-99-eves-magyar-szarmazasu-szineszno-szivrohamban-hunyt-el.html99 éves korában távozott az élők sorából Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi színésznő. A hírek szerint a díva szívrohamban hunyt el. News--Gábor Zsazsa híressé vált mondásai: 11 szállóige a hollywoodi dívátólhttp://www.life.hu/kult/20161219-gabor-zsazsa-hiresse-valt-mondasai.htmlGábor Zsazsa nevét mindenki ismeri, habár jó pár éve a nyilvánosság kizárásával élte életét. A 99 évesen elhunyt sztár leginkább férjeiről és fényűző életmódjáról volt híres. A sztár rengetegszer nyilatkozott az életről és kapcsolatairól, nem egy mondata igazi szállóigévé vált az évek során. Összegyűjtöttük Gábor Zsazsa leghíresebb mondásait. Kult--Gábor Zsazsa a házasságairól: “Csak szegény férfihoz mentem hozzá”http://www.life.hu/kult/20161219-gabor-zsazsa-magyar-hollywoodi-sztar-a-hazassagairol-beszelt.htmlBudapesten szeretett volna meghalni Gábor Zsazsa, ez az álma valószínűleg nem teljesült, de az biztos, hogy a színésznő nagyon szerette hazánkat. Annak idején még interjút is adott Friderikusz Sándornak, viccesen és lazán nyilatkozott házasságairól és életéről. KultOrigoMagyarországon szeretne meghalni Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/sztarok/20160412-gabor-zsazsa-utolso-kivansaga-hogy-magyarorszagon-szeretne-meghalni.htmlA Golden Globe-díjas magyar színésznőnek ez az utolsó kívánsága. Budapesten akarja tölteni azt az időt, ami még az életéből hátravan. TV + Sztárok--Gábor Zsazsa kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20160209-gabor-zsazsa-szineszno-korhazba-kerult-es-lehet-hogy-mutet-var-ra.htmlA díva férje a sajtónak arról számolt be, hogy feleségét légzési nehézséggel szállították kórházba. Dr. LifeNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.