23 évesen meghalt az MTV sorozatának szereplője

Thinkstock -
MTV Valerie Fairman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valerie Fairman az MTV-n futó Várandós tinikben szerepelt. 

Valerie a középiskolai évei alatt lett terhes, lánya Nevaeh Lynn Fairman most hét éves. A TMZ arról ír, a lány a műsor után többször is összeütközésbe került a törvénnyel. Halálának oka egyelőre nem ismert.

Elhunyt az MTV műsorának szereplője Thinkstock

Megtudtuk: ezt titkolta mostanáig VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20161222-bevallotta-mire-nem-buszke-vv-soma.htmlVV Soma, a legutóbbi ValóVilág-széria győztese több interjút is adott már a játék vége óta, de az igazi titkát mostanáig magában tartotta. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka 7 évesen: ekkor adta élete első interjúját - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20161222-hosszu-katinka-7-evesen-adta-elso-interjujat.htmlA bajai emberek melle dagad a büszkeségtől: mindenki örül annak, hogy Hosszú Katinka onnan származik. Volt tanárai ódákat zengtek az úszóklasszis szorgalmáról, kitartásáról és képességeiről. Már hétévesen annyi érme volt, hogy kiállítást nyitottak belőle, ekkor nyilatkozott először az iskola tévéjének. TV + SztárokOrigoTóth Andi forró jelenete a Válótársakban: melltartóban, ágyban került közel egy fiúhozhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-toth-andi-melltartoban-pettingelt-a-valotarsakban.htmlPicurka rövidnadrág és melltartó: mindössze ezek takarták Tóth Andi testét, miközben egy pettinget próbáltak eljátszani a Válótársak című sorozatban. Az énekesnőnek nem ment könnyen a jelenet forgatása, ugyanis ő ennél sokkal szemérmesebb. TV + SztárokOrigoGábor Zsazsa után ennyit örökölt a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20161222-ennyi-penzt-orokolt-gabor-zsazsa-ferje.htmlÚgy tűnik, volt mit a tejbe aprítania Gábor Zsazsának, melyet most férje élvezhet tovább. TV + SztárokRobbie Williams duettet énekelt a Spice Girls tagjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-duettet-enekel-robbie-williams-es-emma-bunton.htmlA karácsony közeledésével egyre többen kerülnek romantikus hangulatba, ezt bizonyítja Emma Bunton és Robbie Williams csodálatos előadása is. TV + SztárokAFPSzinetár Dóra megfullad a napi örömök nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-szinetar-dora-mindenben-a-boldogsagot-keresi.htmlSzinetár Dóra őszintén mesélt arról, mik azok a fontos dolgok, melyek nélkül nem működnek a hétköznapjai. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.