Testével melegítette a kihűlt idős férfit a magyar rendőr

Forrás: Police.hu -
kihűlés rendőr Balatonakarattya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kihűlés határán lévő férfi egy balatonkenesei rendőrnek köszönheti az életét. A földön fekve talált a 72 éves bácsira egy járőr a társával. A mentők kiérkezéséig testével melegítette az idős urat, így mentette meg az életét.

Igazi hős a balatonkenesei rendőr, aki megmentette egy idő bácsi életét. Társával Balatonakarattya külterületén járőröztek, ekkor figyeltek fel egy épületre, melyben égett a villany. Azonban hiába kiáltoztak, senki nem válaszolt. Elhatározták, hogy a kerítésen átmászva néznek körül a területen.

A járőrök megmentették az idős bácsi életét Forrás: Police.hu

A kaputól mindössze 10 méterre találtak rá az idős bácsira, a földön fekve, eszméletlenül. Szerencsére a rendőröknek sikerült magához téríteni az urat, a járőr pedig testével melegítette, míg társa az átfagyott bácsi személyazonosságát derítette ki, és értesítette a mentőket. Az idős férfi már a kihűlés határán volt, de szerencséjére jött a segítség. Kórházba szállították, a rendőrök pedig értesítették a hozzátartozóit - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.