Holttest a mosdóban: megszólalt a kórház

Forrás: Thinkstock -
közlemény halott kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A november végén történt üggyel kapcsolatban most zárult le a belső vizsgálat. Az intézmény szerdán sajtóközleményt adott közre. 

Pár héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint egy holttestre bukkantak a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet egyik emeleti mosdójában. A holttest több napja lehetett ott. Az intézmény szerdán sajtóközleményt adott ki, melyben összegzik a lezárult vizsgálat eredményét.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Jahn Ferenc Kórházban 2016. november 27-én észlelt haláleset körülményeivel kapcsolatos kivizsgálással összefüggésben az alábbi tényeket és intézkedéseket kívánjuk nyilvánosságra hozni.

"A lefolytatott rendőrségi szemle, valamint a kórházi belső vizsgálat eredményeként megállapítható, hogy az elhunyt egy hajléktalan, aki több krónikus betegségben szenvedett és intézetünkben számos alkalommal részesült orvosi ellátásban, azonban halálakor nem állt kezelésünk alatt. Kórházunk részéről orvos-szakmai mulasztás kizárható. A Jahn Ferenc Kórház együttérzését fejezi ki az elhunyt asszony halála miatt mindazoknak, akik ismerték és szerették, egyúttal elnézést kér mindazoktól, akiket az eset felkavart, megbántott vagy rossz érzéssel töltött el." - olvasható a kórház oldalán. Az intézmény még arról is döntött, hogy mostantól a vécéajtók alját lefűrészelik, valamint szükség esetén kívülről is nyithatók lesznek a bezárt fülkék.

Rossz idő lesz karácsonykor: ónos eső, hószállingózás és ködhttp://www.life.hu/news/20161222-kod-onos-eso-hoszallingozas-lesz-az-unnepek-alatt.htmlA karácsony ideje a rokonlátogatásokról is szól, és mivel az időjárás nem nagyon kedvez a vezetésnek, ezért érdemes fokozottan odafigyelni. Ködre, ónos esőre és párás időre kell számítanunk. News--Elhunyt Dick Latessa színészhttp://www.life.hu/news/20161221-elhunyt-dick-latessa-szinesz-az-eskudt-ellensegek-sztarja.html87 éves korában elhunyt a hollywoodi színész, Dick Latessa, az Esküdt ellenségek című sorozat egyik sztárja. News--Lezárták a Király utcát: egy férfi robbantással fenyegetőzötthttp://www.life.hu/news/20161221-robbantas-fenyegetett-egy-ferfi-lezartak-a-kiraly-utcat.htmlKedd éjjel a rendőrség kénytelen volt lezárni a Király utcát a Káldy Gyula utca és a Deák tér között ugyanis egy 35 éves férfi robbantással fenyegetőzött. A tűzszerészek átvizsgálták az illető autóját. NewsOrigoÉlő adásban lett rosszul a másnapos időjóshttp://www.life.hu/news/20161220-elo-adasban-lett-rosszul-a-masnapos-idojos-a-bbc-n.htmlSzörnyen kínos helyzetbe került a minap a BBC időjósa: élő adásban lett rosszul, mert előző nap nagyon sovat ivott. NewsThinkstockNem Magyarországon, hanem Marilyn Monroe mellett nyugszik majd Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161220-gabor-zsazsa-valoszinuleg-marilyn-monroe-mellett-fog-nyugodni.htmlAz volt Gábor Zsazsa utolsó kívánsága, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra, de ez a vágya lehet, hogy nem fog teljesülni. Valószínűleg Los Angelesben, Marilyn Monroe és a többi híresség mellett fogják eltemetni. NewsOrigoHatalmas robbanás egy mexikói piacon: 27 halott, 70 sérülthttp://www.life.hu/news/20161221-nagy-ereju-robbanas-tortent-egy-mexikoi-pirotechnikai-piacon-sokan-meghaltak.htmlNagy erejű robbanás történt kedden egy mexikói pirotechnikai piacon, a legfrissebb hírek szerint detonációban legalább 27-en haltak meg, és több mint hetvenen megsérültek - jelentette a helyi média. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.