Szelfik: Ezek a legjobbak 2016-ban!

fotó selfie 2016 legjobb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy szelfizni nem csak a csajok tudnak csücsőrítő szájjal, hanem például állatok is. Ezek az idei év legjobban sikerült fotói!

Azt gondoltad, hogy önmagadról képet készíteni ciki, esetleg unalmas? Úgy véled, hogy a szelfizést a plázacicák kedvéért találták ki? Akkor nagyot tévedtél, ugyanis a természet közreműködésével, illetve egy kis kreativitással hihetetlen fotókat készíthetünk.

Íme néhány olyan kép, amitől garantáltan leesik az állad. Illetve akkor nem, ha láttál már szelfiző koalát, lajhárt, esetleg bálnát. Nem is beszélve a víz alatt söröző fiúkról, vagy a vízi örvénybe keveredett férfiről, aki egy szelfibot nélkül sosem tudta volna rögzíteni a ritka pillanatot.

Az őrizet nélkül hagyott két kutyus pedig kifejezetten zabálnivaló, akik boldogan "mosolyognak" a kamerába. Jegyezzük meg ezeket a vidám pillanatokat, mert ilyeneket nem látni mindennap!

Szereted az év végi képgyűjteményeket? Nézd meg a 2016-os év legformásabb popsijait is!

/1612/Szelf20161223163349

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.