Tupac slágerének szövegét kapták a templomban imádság helyett

Forrás: © Mike Segar / Reuters -
Tupac Shakur ima templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az azonos cím okozhatta Srí Lankán a felfordulást: az istentiszteleten ugyanis a "Hail Mary" című imádság szövege helyett az ugyanezen néven futó Tupac slágert kapták meg a hívők. Van némi különbség a két iromány között.

Kikerekedett néhány szem a Srí Lanka-i istentiszteleten. Da Silva atya ugyanis véletlenül összekeverte az imádság szövegét egy azonos című Tupac számmal, és az utóbbit osztotta ki a hívők között. Hiába a "Hail Mary" cím, a rapper szövegének semmi köze az üdvözlethez, amit az atya eredetileg el akart énekeltetni nyájával.

Tupac káromkodásokkal teli slágerét kapták meg a hívők egy templomban Forrás: © Mike Segar / Reuters

Az eredeti "Üdvözlégy Mária, kegyelemmel az Úr van teveled" helyett "A bosszú olyan, mint a legédesebb öröm a p*na mellett" és hasonló káromkodással, szexuális utalásokkal, gyűlölettel telt dalszöveget kaptak. Nem csoda, ha sokan majd' elájultak az irományt olvasva, hamar el is terjedt a hiba híre.

A CNN-nek nyilatkozó résztvevő azt mondta, sokan sokkos állapotba kerültek, és nem tudták eldönteni, hogy ez egy vicc, vagy valóban azt kívánják tőlük, ilyen dalt énekeljenek. Da Silva atya természetesen bocsánatot kért az esetért, állítólag egy fiatal fiú dolga volt a nyomtatás, ő hibázott.

Tragédia! Motorbalesetben meghalt Gábor Zsazsa 45 éves fiahttp://www.life.hu/news/20161226-gabor-zsazsa-fia-oliver-von-anhalt-motorbalesetben-elhunyt.htmlÚjabb tragédia történt, elhunyt Gábor Zsazsa fia, Oliver. News--Valaki épp karácsonykor lett milliomos: 845 millió forinttal gazdagodotthttp://www.life.hu/news/20161225-volt-telitalalat-az-idei-utolso-hatoslotto-sorsolason-845-milliot-nyertek.htmlVolt telitalálat az idei utolsó hatoslottó-sorsoláson. News--A francia nő felvállaltan szerelmes a robotjábahttp://www.life.hu/news/20161223-a-francia-lilly-szerelmes-a-hazi-robotjaba.htmlMindenféle szégyenérzet nélkül vallotta be a nő, hogy szerelmes a házi robotjába. Ha rajta múlna, már holnap egybekelnének, de jelenleg nincs arra lehetőség Franciaországban, hogy az emberek és a robotok házasodhassanak. NewsOrigoSzenteste hunyt el a világhírű zenészlegendahttp://www.life.hu/news/20161225-rick-parfitt-szenteste-hunyt-el-a-vilaghiru-zeneszlegenda.htmlDecember 24-én, karácsonyeste halt meg Rick Parfitt, a Status Quo gitáros-énekese. News--Celebkarácsony: Lesd meg a magyar sztárok karácsonyfáit!http://www.life.hu/news/20161225-lesd-meg-a-magyar-sztarok-karacsonyfait.htmlAz egy dolog, hogy Andy Vajna karácsonyi pulcsiján rénszarvasok üzekednek, de azért érdemes körülnézni a többi hazai sztár karácsonyi fotója között is. News--Tragédia! Lezuhant egy orosz utasszállítóhttp://www.life.hu/news/20161225-a-fekete-tengerbe-zuhant-egy-orosz-katonai-utasszallito.htmlAz orosz védelmi minisztérium katonai utasszállító repülőgépe Szocsiból a szíriai Latakiába indult, de nem sokkal a felszállás után eltűnt a radarokról. Az első hírek szerint a gép műszaki meghibásodás, vagy a pilóta hibája miatt a parttól alig 6 kilométerre a Fekete-tengerbe zuhant. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.