Drogos szülők 5 hónapos babája halt szomjan

Forrás: Thinkstock -
drogfogyasztás tragédia csecsemőhalál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők túladagolták magukat, így a kisbaba felügyelet és táplálék nélkül maradt. Ez okozta a csecsemő tragédiáját. 

A 27 éves Jason E. Chambers, és a 19 éves Chelsea S. Cardaro holttestét december 22-én fedezték fel, akik már nagyjából egy hete holtan feküdtek az otthonukban. Ez idő alatt a velük egy háztartsában élő gyermekük is felügyelet nélkül maradt, így

a kicsi tragikus módon szomjan halt,

mire rájuk bukkantak.

Drogos szülők 5 hónapos babája halt szomjan - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A toxikológiai vizsgálatok még folynak, de több mint valószínű, hogy kábítószer túladagolás áll a szülők hirtelen halálának hátterében. A pár kaliforniai, kerville-i lakásában találtak rájuk a rendőrök, de addigra már nem volt mit tenni. Az 5 hónapos kislánynak esélye sem volt ennyi időn át élelem nélkül életben maradni - írta meg a Mirror.

A párnak már korábban is volt dolga a rendőrséggel kábítószerek ügyében, a gyámhatóság is járt náluk, de akkor még megfelelőnek találták a körülményeket a kisbaba neveléséhez. Amíg más családok mindent megtennének azért, hogy visszakapják gyermeküket, addig néhányan eldobják a saját életüket is nem törődve a kisbabájuk jövőjével.

"Sajnos a szülők egyszerre lőtték túl magukat, és mivel nem helybéliek voltak, így időbe tellett, mire bárkinek is furcsa lett a család eltűnése" - vallotta be Chad Miller rendőrkapitány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.