7 hónapos csecsemő halt meg egy ágy miatt

Forrás: playtimebeds.com -
csecsemőhalál bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 7 hónapos kisbaba halálát okozta egy speciális tervezésű gyermekágy. Vizsgálják az esetet, keresik a felelősöket. 

A kicsi ágya olyan volt, akár egy hercegnő palotája: a fekvőhelyhez lépcső vezetett, az ágy alatt kis búvóhely is volt. Mindez rózsaszín, habos-babos, csajos kivitelben.

Azok szülők is nagy örömmel vásárolták meg ezt az ágyrendszert, amely végül a gyermekük tragikus halálát okozta. A Playtime Beds Ltd. 2011 óta gyártja és forgalmazza ezt a terméket, számtalan darab talált már gazdára az elmúlt évek során - írta meg a DailyMail.

7 hónapos csecsemő halt meg az ágy miatt Forrás: playtimebeds.com

A halálos baleset november 3-án történt, és a cég ezt követően úgy döntött,

felszámolják a vállalkozást.

A hercegnő szett átszámítva 100-200 ezer forint körüli összegért volt elérhető, és a gyártócég szerint minden termékben elhelyeztek egy tájékoztatót, amely az ágy használatának veszélyeit tartalmazta.

A North Yorkshire-i rendőrség szóvívője elmondta, hogy a 7 hónapos csecsemő halála kapcsán azt vizsgálják, hogy a gyártócég vagy a szülők voltak-e a felelőtlenek - írta meg a Mirror.

Sajnos nem ez az egyetlen eset, ahol bútorok követelnek ember életeket, a közel múltban az IKEA egyik komódja okozta 3 kicsi tragikus halálát, ám ott nem volt kérdés, hogy ki a felelős a történtekért.

2016 legnagyobb tragédiái: rengeteg áldozatot követeltek a borzalmakhttp://www.life.hu/news/20161212-206-legnagyobb-tragediai-rengeteg-aldozatot-koveteltek.htmlTömegbe száguldó kamion, lövöldözés és lezuhant repülőgépek: sajnos 2016 sem múlt el végzetes tragédiák nélkül. Merényletekben, balesetekben, vagy éppen természeti katasztrófákban rengetegen vesztették életüket. A Nizzai terrortámadás volt a legborzasztóbb, legfelfoghatatlanabb tragédia, de sajnos nem az egyetlen. News--George Michael szeretője talált rá a halott énekesrehttp://www.life.hu/news/20161227-george-michael-testere-fodrasz-szerelme-talalt-ra.htmlÖtvenhárom évesen, a karácsonyi ünnepek alatt távozott George Michael az élők sorából. A világsztár az otthonában, békésen hunyt el szívelégtelenségben. Szerelme elárulta, hogyan talált rá az énekes testére. News--Íme, az utolsó fotók George Michaelről: Sokkoló képek!http://www.life.hu/news/20161226-george-michaelrol-elokerultek-az-utolso-kepek-amik-durvak.htmlAzt már tudtuk, hogy a legenda valószínűleg szívelégtelenségben halt meg, de most az is kiderült, hogy álmában távozott, és az utolsó képek is napvilágra kerültek róla. News--Tupac slágerének szövegét kapták a templomban imádság helyetthttp://www.life.hu/news/20161226-tupac-slagerenek-szoveget-kapotak-a-hivok-a-templomban.htmlAz azonos cím okozhatta Srí Lankán a felfordulást: az istentiszteleten ugyanis a "Hail Mary" című imádság szövege helyett az ugyanezen néven futó Tupac slágert kapták meg a hívők. Van némi különbség a két iromány között. News--Tragédia! Motorbalesetben meghalt Gábor Zsazsa 45 éves fiahttp://www.life.hu/news/20161226-gabor-zsazsa-fia-oliver-von-anhalt-motorbalesetben-elhunyt.htmlÚjabb tragédia történt, elhunyt Gábor Zsazsa fia, Oliver. News--Valaki épp karácsonykor lett milliomos: 845 millió forinttal gazdagodotthttp://www.life.hu/news/20161225-volt-telitalalat-az-idei-utolso-hatoslotto-sorsolason-845-milliot-nyertek.htmlVolt telitalálat az idei utolsó hatoslottó-sorsoláson. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.