Meggondolta magát a pécsi tolvaj

Fotó: Hajdú D. András [origo] -
rendőrök bűnbánat lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gyakran hallani ilyet! A férfi ellopta a drága bort az üzletből, ám később meggondolta magát és vissza akarta vinni. Addigra azonban már a hatóságok is megérkeztek. 

A férfi még múlt hét pénteken lopta el azt a 93 ezer forint értékű bort az egyik pécsi borüzletből, amely miatt később bíróság elé kényszerül.

A tolvaj zsebre vágta a drága italt, de később

úgy döntött inkább mégis csak visszatenné a polcra.

Pár napig tartogatta a spanyol italt, de nem merte meginni. A bolt biztonsági kamerái rögzítették a rablót, akit a hatóságok könnyedén be is tudtak azonosítani. A férfi már azelőtt megbánta tettét, hogy elkapták volna, de ez már nem javít a helyzetén.

Ellopta a drága bort, de inkább vissza akarta vinni az üzletbe
Képünk illusztráció Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Ismeretlen tettes ellen tett feljelentés alapján a Pécsi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz. A nyomozás során az ismeretlen tettes beazonosítása megtörtént, aki időközben az eltulajdonított bort sértetlenül visszavitte az üzletbe. A bűncselekmény további részleteinek vizsgálata folyamatban van" - írta meg a Bors.

Jackie Kennedy és unokája teljesen egyformákhttp://www.life.hu/news/20161227-jackie-kennedy-es-unokaja-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlNem véletlenül mondják, hogy az alma nem esik messze a fájától. Jackie Kennedy, és unokája, Rose Kennedy Schlossberg megdöbbentően hasonlítanak egymásra. News--Két totál egyforma férfi utazott együtt egy repülőnhttp://www.life.hu/news/20161227-ket-teljesen-egyforma-ferfi-utazott-egy-gepen.htmlMegdöbbentő kép került fel a netre, amelyen két teljesen egyforma férfi utazik együtt egy repülőgépen. News--Hihetetlen: Lebegő kanalat videóztak a Marson http://www.life.hu/news/20161227-kanalra-bukkantak-a-marson.htmlIsmét egy életre utaló jelet találtak a Marson, már sokadik alkalommal. NewsOrigoDrogos szülők 5 hónapos babája halt szomjanhttp://www.life.hu/news/20161227-drogos-szulok-gyermeke-halt-szomjan.htmlA szülők túladagolták magukat, így a kisbaba felügyelet és táplálék nélkül maradt. Ez okozta a csecsemő tragédiáját. NewsThinkstockFurcsa péniszt szolgáltak fel ételként egy repülőnhttp://www.life.hu/news/20161227-ggg.htmlAz ember sajnos nem mindig azt kapja amire számít... NewsOrigo7 hónapos csecsemő halt meg egy ágy miatthttp://www.life.hu/news/20161227-kisbaba-halalat-okozta-egy-agy.htmlEgy 7 hónapos kisbaba halálát okozta egy speciális tervezésű gyermekágy. Vizsgálják az esetet, keresik a felelősöket. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.