Ugyanaz lehet a Népligetben talált, és a soroksári nő gyilkosa

Forrás: Origo -
gyilkosság nyomozás sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vizsgálatok és a nyomozás is még javában zajlik, de elképzelhető, hogy két gyilkosságot is lezárhatnak, ha ugyanaz a tettes felel mindkét nő haláláért. 

Október 13-án találták meg azt a pucérra vetkőztetett nőt a Népligetben, akinek meggyilkolása miatt azóta is zajlik a nyomozás. A nő holttestén megtalált hámszövetek és testnedvek segítségével talán sikerülhet annyi DNS-t szerezni, amennyi elegendő az azonosításhoz.

Helyszínelők a Népligetben lekordonozott zóna előtt Forrás: Origo

2013 szeptemberében pedig soroksáron végeztek egy nővel, aki a napi rutinja szerint futni indult. Rendszerint ugyanazon az útvonalon járt, ráadásul nem ő volt az egyetlen, aki abban a térségben sportolt. Ám a futásból többé nem tért haza, így először a családja, majd a hatóságok is a keresésére indultak. Nem sokkal később holtan találták meg a futópálya melletti egyik bozótosban, meztelenre vetkőztetve, megkötözve. A sérülések alapján durva bántalmazásban volt része, majd ezt követően megfojtották.

Most a nyomozók a két eset során begyűjtött DNS minták összehasonlításán dolgozik, ugyanis vannak közös vonások a két gyilkosság között, így nem kizárt, hogy ugyanaz az elkövető felelős mindkét nő haláláért - írta meg a Magyar Idők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.