74 éves koraban meghalt Barbara Tarbuck sorozatsztár

halál gyász Barbara Tarbuck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai Horror Story-ból és a General Hospital-ből ismert színésznő december 27-én távozott az élők sorából.

Úgy tudni, Barbara Tarbuck egy ritka agyi kórban, Creutzfeldt-Jakob-betegségben szenvedett, és ez volt az, ami Los Angeles-i otthonában bekövetkezett halálát okozta - írja a Variety.

Barbara Tarbuck tavaly márciusban Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Tarbuck rengeteg sorozatban tűnt fel, például a Dexter-ben, a Mad Men - Reklámőrültek-ben, a Glee - Sztárok leszünk!-ben, a Kés/alatt-ban, a Star Trek: Az új nemzedék-ben vagy a Helyszínelők-ben. Mindezek mellett nagyjátékfilmekben is felbukkant: játszott a Rövidzárlat-ban, az Egy kis gubanc-ban, a Huncutká-ban, a Tulse Luper bőröndjei 1. részében és az Emelt fővel című moziban.

Barbara Tarbuckot lánya, Jennifer Lane Connelly producer, veje és két fiúunokája gyászolja.

Oroszlányi rendőrök teljesítették a 4 éves kisfiú álmáthttp://www.life.hu/news/20161230-oroszlanyi-rendorokkel-unnepelhette-szulinapjat-a-4-eves-kisfiu.htmlEgy négyéves kisfiú kívánsága teljesülhetett hála az oroszlányi rendőröknek. A gyermek születésnapját szerette volna a kapitányságon tölteni, és a vágya teljesült. A boldog nap után úgy búcsúzott a dolgozóktól, hogy ő is rendőr lesz! NewsOrigoExkluzív: Így készülnek Los Angelesben Gábor Zsazsa búcsúztatására - Fotók!http://www.life.hu/news/20161230-gabor-zsazsa-gyaszszertatasa-a-westwood-village-memorial-parban-lesz.htmlA legutolsó információk szerint a Beverly Hills-i gyászszertartás után Budapesten helyezik majd örök nyugalomra Gábor Zsazsát. Ennek megfelelően Los Angelesben már készülnek a búcsúztatásra.News--Ugyanaz lehet a Népligetben talált, és a soroksári nő gyilkosahttp://www.life.hu/news/20161229-ket-no-halalaert-felelos-ugyanaz-a-ferfi.htmlA vizsgálatok és a nyomozás is még javában zajlik, de elképzelhető, hogy két gyilkosságot is lezárhatnak, ha ugyanaz a tettes felel mindkét nő haláláért. NewsOrigoUnod a sima főtt virslit? Íme egy szuper újévi recepthttp://www.life.hu/news/20161228-finom-virslis-ujevi-recept.htmlTe is szeretsz újév idején virslit enni, de unod már az egyszerű főtt vagy sült formáját? Hoztunk egy kis virsli reformot, hogy változatosabb legyen a menüsor. News--Ezért fogyasztunk virslit és pezsgőt új évkorhttp://www.life.hu/news/20161229-ez-az-ok-amiert-pezsgot-es-virslit-fogyasztunk-uj-evkor.htmlMinden évben, szilveszterhez közeledve megugrik néhány élelmiszer vásárlási aránya. Ilyen például a lencse, a sertés, a pezsgő és a virsli is. De az utóbbi kettőt vajon miért fogyasztjuk új év idején? News--13 éven keresztül minden nap megerőszakolták Anna Ruston szexrabszolgát http://www.life.hu/news/20161229-anna-ruston-13-even-keresztul-volt-szexrabszolga.htmlNem volt támogató családi háttere a brit lánynak, ezért senki nem kereste, mikor egy taxisofőr elrabolta. 13 éven keresztül minden nap megerőszakolta őt, és olyan borzalmakat élt át, amit soha nem fog elfelejteni. Prostituáltként kellett dolgoznia, és négy gyermeke született, de őket a férfi eladta. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.