Két műsorvezetővel pótolják Kálmán Olgát?

Forrás: ATV -
ATV HírTV Kálmán Olga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 17-én Kálmán Olga felmondott, és a konkurens csatornához, a Hír Tv-hez igazolt át. A hír futótűzként terjedt, de azt még nem tudni, hogy kit ültetnek a helyére.

A hír kirobbanása után viszonylag csendes időszak következett a csatorna számára, ám most felmerültek bizonyos nevek, akik a pletykák szerint esélyesek lehetnek Kálmán Olga helyének betöltésére: Azurák Csaba, Vujity Tvrtko és Krizsó Szilvia is esélyesek lehetnek a pozícióra.

"A médiapiacon nem egyedülálló a csatornaváltás, az a lényeg, hogy az elválás eleganciáját megőrizzük" - mondta el a Borsnak dr. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgató-helyettes hírigazgatója.

Kálmán Olga átigazolt a Hír TV-hez Forrás: ATV

"Hat éve vagyok az ATV programigazgatója, már nagyon sok mindent megéltem. Miközben ilyen-olyan pletykák keringenek rólunk, mi csináljuk a dolgunkat, az emberek pedig leülnek, és néznek minket. Az a fontos számunkra, hogy olyan műsorvezetőt szerződtessünk, aki miatt leülnek a nézők a tévék elé. Tökéletesen mindegy, hogy férfi az illető vagy nő, sőt az sem kizárt, hogy mondjuk két embert veszünk fel. A felmerült nevekkel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy egyelőre egyikőjükben sem gondolkodtunk" - így folytatta a nyilatkozatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.