A legcsodásabb szilveszteri tűzijátékok - Így búcsúztunk 2016-tól

szilveszter tűzijáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, hogy aki igazán odavan a tűzijátékért, annak Dubajba kell egyszer szilvesztereznie... Az alábbi képeket látva, azért jónéhány nagyvárosban nem csalódnánk. 

Igazán benne lennénk abban is, hogy minden évben más és más nagyvárosban koccintsunk az újévre. Most megmutatjuk nektek, miként ünnepelték a szilvesztert a világ nagyvárosaiban.

/1701/A_leg20171110593

Háromezerszer riasztották a mentőket szilveszter éjszakahttp://www.life.hu/news/20170101-haromezerszer-riasztottak-a-mentoket-szilveszter-ejszaka-2016.htmlAlkoholfogyasztás, verekedés, petárdás sérülés miatt kellett kihívni a mentőket a leggyakrabban szilveszter éjjelén. News--Elhunyt William Cristopher amerikai színészhttp://www.life.hu/news/20170101-elhunyt-william-cristopher-amerikai-szinesz-84-eves-koraban.html Szombaton, 84 éves korában elhunyt William Cristopher, amerikai színész – közölte a tmz.com. NewsAFPTragédia újév hajnalán: szerelme ölte meg a magyar modellthttp://www.life.hu/news/20170101-lantos-piroska-halalat-a-mai-napig-rejtely-ovezi-szerelme-olhette-meg.htmlAkkoriban azt mondogatták: a szépsége lett a veszte Lantos Piroskának. A nyolcvanas évek sikeres modelljét 1985. január 1-jén ölték meg: a legvalószínűbb, hogy párja követte el a bűncselekményt, aki a lány barátnőjével, majd magával is végzett. News--Így változik a közlekedés szilveszter éjszakahttp://www.life.hu/news/20161231-igy-valtozik-a-kozlekedes-szilveszter-ejszaka-bkk-volan-mav.htmlVáltozik a budapesti közösségi közlekedés, valamint a Volán-járatok menetrendje szilveszterkor, a MÁV menetrendjében nem lesz változás.News--Holttestre bukkantak egy szántóföldönhttp://www.life.hu/news/20161231-holttestre-bukkantak-egy-pilisvorosvari-szantofoldon.html Egy nő holttestére találtak rá péntek délután egy pilisvörösvári szántóföldön.NewsFekvenyomás közben ütötte agyon a 142 kilós súly a 22 éves fiúthttp://www.life.hu/news/20161231-fekvenyomas-kozben-utotte-agyon-a-142-kilos-suly-a-22-eves-fiut-ankemy-varos-egyik-edzotermeben.htmlTragédia történt hétfő délelőtt a Des Moines közelében található Ankemy város egyik edzőtermében. A 22 éves egyetemista kezéből kicsúszott a 142 kilogrammos súly, ami a nyakára zuhant. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.