Két kisgyereket gázoltak el újév napján

Forrás: Facebook/Helina Patel, Michala Kotlarova -
gázolás halál letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 12 és egy 11 éves gyermeket gázoltak el az úttesten, akik kézenfogva próbáltak áthaladni az út egyik oldaláról a másikra. A vizsgálat még zajlik az ügyükben. 

A 12 éves Helinä Kotlarovát, és unokatestvérét, a 11 éves Zaneta Krokovát egy Volkswagen Golf típusú autóval gázoltak el Manchesterben, újév napján.

Helinä Kotlarova, és unokatestvére, Zaneta Krokova Forrás: Facebook/Helina Patel, Michala Kotlarova

A 12 éves lány tragikus módon életét vesztette, a másik kislányt jelenleg is kórházban kezelik, az orvosok életéért küzdenek. A gyerekek boltba indultak, ahonnan már nem tértek vissza. A gázolást követően a sofőr továbbhajtott, ezért nem tudni még, ki lehet az elkövető- írta meg a Mirror.

A rendőrök 5 férfit tartóztattak le a bűncselekmény kapcsán, akik 18, 23, 38, 49, és 59 évesek.

A család többi tagja sokkot kapott a tragédia után, nagyon várják, hogy végre szembesíthessék a tettest a bűneivel. Az elkövető sok év börtönre számíthat, ugyanis cserbenhagyás és emberölés miatt is felelnie kell a bíróság előtt.

Újév első hete hideget hoz: -18 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170102-idojaras-fagy-es-hideg-lesz-ujev-elso-heteben.htmlKemény fagyok várhatóak a héten, havazással, ónos szitálással és sajnos előfordul majd viharossá fokozódó szél is. Az időjárás nem lesz kegyes hozzánk újév első hetén. News--Zacher Gábor szerint Magyarország idén szilveszterkor is hozta a formájáthttp://www.life.hu/news/20170102-zacher-gabor-szerint-iden-szilveszterkor-is-hozta-a-formajat-magyarorszag.htmlSajnos az idei szilveszter sem múlhatott el anélkül, hogy alkoholmérgezés miatt kórházba ne került volna néhány ember. Pontosan 330-an kötöttek ki a toxikológiai osztályon, közülük sokan kiskorúak voltak. NewsOrigoEgy kanadai és egy orosz nő is a halálos áldozatok között vanhttp://www.life.hu/news/20170102-isztambuli-merenylet-egy-kanai-es-egy-orosz-no-is-meghalt.htmlEgy kanadai és egy orosz nő is meghalt a szilveszter éjszaka végrehajtott, összesen 39 halálos áldozatot követelő isztambuli terrortámadásban - derült ki kanadai és orosz hivatalos közlésekből.News--Kiszabadult a csecsemő-sorozatgyilkoshttp://www.life.hu/news/20170102-kiszabadult-a-csecsemo-sorozatgyilkos-sulysap-ilona.htmlIlonáta bíróság 2009-ben ítélte 12 év börtönbüntetésre, több emberen elkövetett, 14. életévét be nem tölött személy elleni emberölés miatt. A nő 2016 novemberében szabadult jó magaviselet miatt.News--Eddig senki sem vállalta magára az isztambuli vérengzésthttp://www.life.hu/news/20170101-az-isztambuli-verengzes-elkovetoi-meg-ismeretlenek.htmlIsztambulban legalább 39-en meghaltak és 69-en megsebesültek egy neves szórakozóhely ellen szilveszter éjszaka végrehajtott terrortámadásban - közölte vasárnap Süleyman Soylu török belügyminiszter. Egyelőre nem világos, kik állnak a merénylet hátterében, a rendőrség hajszát indított a városban a tettes kézre kerítése érdekében. News--A legcsodásabb szilveszteri tűzijátékok - Így búcsúztunk 2016-tólhttp://www.life.hu/news/20170101-a-legcsodasabb-szilveszteri-tuzijatekok.htmlÁllítják, hogy aki igazán odavan a tűzijátékért, annak Dubajba kell egyszer szilvesztereznie... Az alábbi képeket látva, azért jónéhány nagyvárosban nem csalódnánk. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.