Kiszabadult a csecsemő-sorozatgyilkos

Forrás: BSIP/LISSAC / BSIP/Lissac -
gyerekgyilkos csecsemő sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilonáta bíróság 2009-ben ítélte 12 év börtönbüntetésre, több emberen elkövetett, 14. életévét be nem tölött személy elleni emberölés miatt. A nő 2016 novemberében szabadult jó magaviselet miatt.

Ilonát a családja tárt karokkal fogadta Sülysápon, férje, Károly a Blikknek azt mondta, nagyon boldog, hogy végre újra együtt a család:
"Gyönyörű ünnepünk volt, együtt állt a fa mellett az egész család. Kell ennél több? A múltról nem beszélünk, minek bolygatni, ami már elmúlt? Rettentően vártuk Ilonát, és most végre itt van velünk, a rémálomnak így vége. A gyerekek és én is szeretjük őt, és segítünk neki visszailleszkedni a való világba."

Kiszabadult a csecsemő-sorozatgyilkos, Ilona - Képünk illusztráció Forrás: BSIP/LISSAC / BSIP/Lissac

Ilona is elmondta, hogy jól van, vele vannak a gyerekei és az unokái, imád velük lenni.

Ilona négy újszülött megölését vallotta be a bíróságon, de két gyilkosság miatt emeltek ellene vádat, két csecsemő holttestét találták meg a rendőrök. A babák elásásában állítólag a férje segítette, ő felfüggesztett börtönüntetést kapott.

Hosszú Katinka és Cristiano Ronaldo 2016 európai sportolóihttp://www.life.hu/news/20170102-hosszu-katinka-cristiano-ronaldo-2016-europai-sportoloi.htmlHosszú Katinka és Cristiano Ronaldo lett a 2016-os év európai sportolója a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) szerint. Mindketten először végeztek az elen ezen a szavazáson.NewsEddig senki sem vállalta magára az isztambuli vérengzésthttp://www.life.hu/news/20170101-az-isztambuli-verengzes-elkovetoi-meg-ismeretlenek.htmlIsztambulban legalább 39-en meghaltak és 69-en megsebesültek egy neves szórakozóhely ellen szilveszter éjszaka végrehajtott terrortámadásban - közölte vasárnap Süleyman Soylu török belügyminiszter. Egyelőre nem világos, kik állnak a merénylet hátterében, a rendőrség hajszát indított a városban a tettes kézre kerítése érdekében. News--Agyonlőtt 12 embert, majd magával is végzett egy férfi egy szilveszteri házibulin http://www.life.hu/news/20170101-agyonlott-12-embert-majd-magaval-is-vegzett-egy-ferfi-egy-szilveszteri-hazibulin-braziliaban-1.htmlAgyonlőtt 12 embert, köztük volt feleségét és közös fiukat egy szilveszteri házibulin Brazíliában egy férfi, majd magával is végzett - adta hírül vasárnap a brazil katonai rendőrség.NewsMarad a hideg, jön a hó ishttp://www.life.hu/news/20170101-marad-a-hideg-jon-a-ho-is-idojaras.htmlKemény fagyra és ködre ébredtek több megyében, szerdától pedig megérkezhet a hó is. Igazi téllel indít 2017. News--A legcsodásabb szilveszteri tűzijátékok - Így búcsúztunk 2016-tólhttp://www.life.hu/news/20170101-a-legcsodasabb-szilveszteri-tuzijatekok.htmlÁllítják, hogy aki igazán odavan a tűzijátékért, annak Dubajba kell egyszer szilvesztereznie... Az alábbi képeket látva, azért jónéhány nagyvárosban nem csalódnánk. NewsAFPHáromezerszer riasztották a mentőket szilveszter éjszakahttp://www.life.hu/news/20170101-haromezerszer-riasztottak-a-mentoket-szilveszter-ejszaka-2016.htmlAlkoholfogyasztás, verekedés, petárdás sérülés miatt kellett kihívni a mentőket a leggyakrabban szilveszter éjjelén. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.