Összeütközött egy Intercity és egy személyvonat Ceglédnél

ütközés InterCity sérültek vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műszaki hiba miatt összekoccant két vonat Cegléd és Ceglédbercel között hétfő este - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője arról számolt be, hogy három embert kórházba visznek.

Csámpai Attila azt mondta, hogy az egyik szerelvény be akarta tolni a másikat. Közben azonban műszaki meghibásodás történt: az egyik vonat fékje elromlott, ami balesetet okozott. A szóvivő az M1 aktuális csatornának azt nyilatkozta, hogy a ceglédi hivatásos tűzoltók mentesítő járatra segítették át az utasokat.

Győrfi Pál az MTI-nek elmondta: három embert visznek kórházba. Egy férfi súlyos, de nem életveszélyes sérülést szenvedett, valószínűleg eltört a karja. Egy másik férfi és egy nő könnyebben sérült meg.

A Mávinform későbbre ígért tájékoztatást.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.