Démoni jelenlét miatt szereltettek fel kamerát, ami meglepő felvételt rögzített

Forrás: Youtube -
kamera szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy spanyol család démoni jelenlétre panaszkodott, ezért szereltettek fel biztonsági kamerákat a ház elé. Mégis meglepődtek, amikor meglátták a felvételeket: kísértet követi a hazafelé tartó embereket.

Nem tudott mit kezdeni a spanyol család azzal, amit az otthonukban érzékeltek. Semmi mással nem tudták magyarázni a furcsa érzéseiket, mint démoni jelenléttel. Hogy megbizonyosodjanak arról, igazuk van, felszereltettek egy biztonsági kamerát a házuk elé.

A biztonsági kamera felvételein jól kivehető a bizonyos kísértet Forrás: Youtube

Annak ellenére, hogy számítottak furcsaságokra, meglepődtek azon, amit a felvételen láttak. Két személy látható a videón, és egy szellem, ami végig kíséri az illetőket! Nem világos, hogy pontosan hol rögzítették a felvételeket, de egyre többen nézik meg a videót. Sokan azonban nem hisznek a szemüknek, illetve úgy gondolják, csak az egyik alak tükröződik a felvételen, ami a rossz minőségű biztonsági kamerának köszönhető - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.