Változásokat hoz az újév a TV2 hírműsoraiban

Forrás: TV2 -
TV2 hír változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újév változásokat hoz a TV2 hírműsoraiban is. Főként a szerkesztők körében lesz csere, ugyanis a Mokka eddigi főszerkesztője szülési szabadságra megy. Ezért szükséges az átszervezés.

A TV2 hírműsorait nem a megszokott emberek szerkesztik majd, ugyanis az újévvel átszervezések indultak meg a csatornánál. Azért van szükség a változtatásra, mert a Mokka eddigi főszerkesztője szülési szabadságra megy.

Változás jön a TV2 hírműsoraiban Forrás: TV2

Kőhegyi Anna lesz az aktuális műsorok főszerkesztője, fő feladata a Mokka lesz. Ő korábban a Tények című hírműsort rakta össze, ezért új szakember is érkezik a csatornához. Az Origo információi szerint Tóth Tamás fogja majd a hírműsort szerkeszteni, aki korábban a közszolgálati rádióban és televízióban is dolgozott, és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen vezetett tréningeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.