Egy ideig nem mozizhatunk a MOM Parkban

Forrás: mompark.hu -
vetítés mozi Budapest MOM Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 2-án zárva maradt a MOM Park mozija. A Cinema City szerint nem engedték, hogy kinyissanak, a bevásárlóközpont viszont egy közleményben tisztázta a helyzetet.

"A MOM Parkban 2017. január 23-ig zavartalanul működik a Cinema City, ezt követően azonban üzemeltetőváltásra kerül sor. A mozi üzemeltetését egy nemzetközi cég veszi át, mely hazánkban eddig nem volt jelen" - olvasható a közleményben.

MOM Park Forrás: mompark.hu

A munkálatok január 23. után kezdődnek.

A bevásárlóközpont közleményében azt ígéri, hogy különleges környezetben, exkluzív filmélményt kívánnak nyújtani, illetve arra is kitértek, hogy továbbra is lehet majd náluk eredeti nyelven filmeket nézni.

Michael Schumacher ma 48 éveshttp://www.life.hu/news/20170103-ma-48-eves-michael-schumacher.htmlMa 48 éves Michael Schumacher, a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta. Sajnos azonban nincs oka a családnak az ünneplésre, a sportoló állapota továbbra sem javul. NewsAFPHamarosan megérkezik a hó: akár 6 centiméternyi is eshethttp://www.life.hu/news/20170103-jon-a-hoeses-akar-6-centimeternyi-is-hullhat.htmlNem volt ugyan fehér karácsonyunk, de ettől még van esélyünk arra, hogy a télen havat lássunk. Nemsokára jön is a hóesés. Holnaptól már többfelé várható havazás. News--Megszólalt az isztambuli merénylet egyik túlélője: szerinte több a halálos áldozathttp://www.life.hu/news/20170102-az-isztambuli-merenylet-tuleloje-szerint-tobb-a-halalos-aldozat.htmlSzilveszter éjjelén véres támadás történt Isztambul egyik népszerű szórakozóhelyén. A támadó berontott a helyszínre, és megkezdte a mészárlást. Fegyverrel tüzelt az ünneplő tömegbe. Legalább 39-en meghaltak a támadásban, de Sefa Boydas túlélő szerint több lehet a halálos áldozat, ugyanis az emberek egymáson átgázolva menekültek. News--Megszólalt az isztambuli merénylet egyik túlélője: szerinte több a halálos áldozathttp://www.life.hu/news/20170102-az-isztambuli-merenylet-tuleloje-szerint-tobb-a-halalos-aldozat.htmlSzilveszter éjjelén véres támadás történt Isztambul egyik népszerű szórakozóhelyén. A támadó berontott a helyszínre, és megkezdte a mészárlást. Fegyverrel tüzelt az ünneplő tömegbe. Legalább 39-en meghaltak a támadásban, de Sefa Boydas túlélő szerint több lehet a halálos áldozat, ugyanis az emberek egymáson átgázolva menekültek. News--Zacher Gábor szerint Magyarország idén szilveszterkor is hozta a formájáthttp://www.life.hu/news/20170102-zacher-gabor-szerint-iden-szilveszterkor-is-hozta-a-formajat-magyarorszag.htmlSajnos az idei szilveszter sem múlhatott el anélkül, hogy alkoholmérgezés miatt kórházba ne került volna néhány ember. Pontosan 330-an kötöttek ki a toxikológiai osztályon, közülük sokan kiskorúak voltak. NewsOrigoElhunyt William Cristopher amerikai színészhttp://www.life.hu/news/20170101-elhunyt-william-cristopher-amerikai-szinesz-84-eves-koraban.html Szombaton, 84 éves korában elhunyt William Cristopher, amerikai színész – közölte a tmz.com. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.