Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa egykori férje, Frédéric Von Anhalt rejtélyes módon eltűnt. 

Gábor József számára olyan kínos a híres rokona körül zajló herce-hurca, hogy már csak nevetni tud zavarában. József szerint már az is biztos, hogy Gábor Zsazsa földi maradványai nem kaphatják meg a zsidó szokások szerinti végtisztességet.

Érdekes az is, hogy Frédéric Von Anhalt azóta gyakorlatilag szőrén szálán eltűnt, mióta megkapta a magyarországi temetés előzetes költségtervezetét - írta meg a Ripost.

Gábor Zsazsa temetése körül is továbbra is sok a tisztázatlan tényező Forrás: AFP

"Azt hiszem, egyszerűen arról van szó, hogy Frédéric megkapta az általam neki küldött költségszámításokat a Kozma utcai temetésről és szertartásról, neki pedig erre nincs pénze. Erre következtetek abból, hogy nem jelentkezik, holott korábban naponta beszéltünk" - mesélte Gábor József.

Körülbelül 2 millió forintba kerülne a temetés, amely nem is tartalmazza a zsidó szertartást. József azt sem érti, hogy Frédéric miért nem tartja megfelelőnek a díva édesapjának sírját a temetéshez, hiszen maximum annyi tennivaló lehet vele, hogy le kell söpörni róla a faleveleket.

Hamarosan megérkezik a hó: akár 6 centiméternyi is eshethttp://www.life.hu/news/20170103-jon-a-hoeses-akar-6-centimeternyi-is-hullhat.htmlNem volt ugyan fehér karácsonyunk, de ettől még van esélyünk arra, hogy a télen havat lássunk. Nemsokára jön is a hóesés. Holnaptól már többfelé várható havazás. News--Így néz ki egy mamut nemi szerve - Csodálkozni fogsz, mekkora!http://www.life.hu/news/20170103-egy-mamut-peniszet-talaltak-meg-egy-strandon.htmlMamut nemiszervére bukkantak sétálás közben azon a területen, ahol korábban már csontvázat is találtak. NewsOrigoHosszú betegség után elhunyt Tatár István olimpikonhttp://www.life.hu/news/20170103-tatar-istvan-olimpikon-eletenek-59-eveben-elhunyt.htmlHosszú betegség után életének 59. évében elhunyt a magyar olimpikon, Tatár István. A futó tagja volt az 1988-as szöuli olimpián 4x100 méteres váltónak, akik a nyolcadik helyen zártak. NewsOrigoTalán nem is jéghegy miatt süllyedt el a Titanichttp://www.life.hu/news/20170102-uj-elmelet-szuletett-a-titanic-sullyedese-kapcsan.htmlMindannyian úgy tudjuk, hogy a híres Titanic hajó egy jégheggyel való ütközés következtében süllyedt el. Vagy ez nem is igaz? News--Megrongálták a híres Hollywood feliratothttp://www.life.hu/news/20170102-hollywoodbol-egy-ejszaka-alatt-hollyweed-lett.htmlValaki szilveszter éjjel gondolt egyet, és úgy döntött kicsit átírja a híres Hollywood feliratot. News--Változásokat hoz az újév a TV2 hírműsoraibanhttp://www.life.hu/news/20170102-valtozni-fognak-a-tv2-hirmusorainak-szerkesztoi.htmlAz újév változásokat hoz a TV2 hírműsoraiban is. Főként a szerkesztők körében lesz csere, ugyanis a Mokka eddigi főszerkesztője szülési szabadságra megy. Ezért szükséges az átszervezés. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.