Gyászol Hadas Kriszta: szívszorító posztban búcsúzik volt férjétől

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Kakuk György gyász Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden reggel érte Hadas Krisztát a szörnyű veszteség: elhunyt Kakuk György, aki a műsorvezető egykori férje volt. Hadas Kriszta egy szívszorító posztban búcsúzott tőle.

Hirtelen, szívinfarktusban hunyt el Kakuk György, aki csupán 52 éves volt. Hadas Kriszta egykori férje jogot tanult, sokáig újságíróként dolgozott, később pedig politikai pályára lépett. A műsorvezető egy szívszorító posztban búcsúzott egykori társától.

Elhunyt Hadas Kriszta volt férje Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Így ismertelek meg. 1992-ben is pont ilyen voltál, pedig akkor még szinte kamaszok voltunk, de te már akkor is vátesz voltál.

Azon nagyon kevesek közé tartoztál, aki sosem cserélt hitet, célt és akaratot.

Én tudom. Menekülők, kitaszítottak, meg nem értettek között, különböző veszélyzónákban élted az életed. Tántoríthatatlan voltál. Csak a körülötted lévő politikai, társadalmi környezet változott. Te nem. Akkor is csináltad, amikor mindenki őrültnek nézett, amikor még senki sem értette a fotel melegében üldögélve, hogy miről beszélsz.

Köszönöm, hogy a lányunknak is megmutattad, miben hittél.

Alig egy éve együtt forgattatok az egyik legnagyobb menekülttáborban, Idomeniben. Marha büszke voltam. Hálás vagyok, hogy átadtad neki a fundamentumokat! Sári, Janka, Andris, legyetek büszkék az édesapátokra! Ti ő vagytok. Nagyon okos, vagány, jaszkari pasas volt. Gyuri, én így foglak megőrizni, erről fogok mesélni az unokáinknak. Szeretettel gondolok Kakuk-Lapis Krisztinára, aki a megértő, nyugodt hátteret biztosította a számodra. Szia, Gyuri" - írta Facebook-oldalára Hadas Kriszta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.