Lazán ellopott egy ritka BMW-t a budapesti szalonból

Forrás: Facebook/Sipos Dénes -
Magyarország BMW lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookon tették közzé azt a videót, amin látható, milyen könnyedén sikerült ellopnia egy ritka BMW Bike-ot egy ismeretlen férfinak. Csak besétált a budapesti szalonba, és elkerekezett a milliós bringával.

Semmilyen akadályba nem ütközött az a férfi, aki december 30-án egy budapesti szalonból tulajdonított el egy ritka BMW Bike-ot. Facebookon tették közzé azt a videót, amin látszik, hogyan sikerült kereket oldania a járművel: egyszerűen kitekert vele a szalonból.

Ez a férfi kerekezett el a BMW-vel Forrás: Facebook/Sipos Dénes

Saját biciklijével érkezett az üzlethez, letámasztotta, majd bement a főbejáraton. Néhány perccel később már a ritka kerékpáron távozott ugyanott, sajátját hátrahagyva. A videó leírásában az olvasható, hogy a ritka darabból csupán négy van az országban. Hozzátették, hogy a kulcsok, a töltők és egyebek az üzletben maradtak, ezek nélkül pedig használhatatlan a bicikli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.