Az anya a mobilját nyomkodta: Közben a kisfia megfulladt

Forrás: Flickr/Lars Plougmann -
medence halál Kína kisfiú fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 4 éves kisfiú fulladt meg hosszadalmas küzdelmek után Kínában. Az édesanyjának nem tűnt fel a gyermek haláltusája. 

A kínai Xianyang városában történt az eset, egy helyi wellness központ medencéjében. Az anya és a kisfiú is a medencében tartózkodtak, alig 2 méteres távolságra egymástól. Ám a nő annyira elmélyedt a telefonjában, hogy

nem vette észre: a gyereke fulladozik mellette.

Megfulladt egy kisfiú, míg az anyja a mobilját nyomkodta - Képünk illusztráció Forrás: Flickr/Lars Plougmann

Az intézmény biztonsági kamerájának felvételén tökéletesen látszik, hogy a kisfiú 3 percig küzdött az életéért, mielőtt végleg elmerült a melegvizes medence mélységében. Mint kiderült, eleinte a kicsi, és annak 6 éves testvére a gyermekmedencében játszottak, ám a fiú átmászott a 1,3 méter mély vízbe, de az anyja ezt sem vette észre.

A kicsi holttestét egy órával később találták meg a medence fenekén. Az anya azt nyilatkozta, hogy csak pár percre vette le a tekintetét a kisfiáról, és mire keresni kezdte, már késő volt. Egyelőre nem tudni, hogy a nő ellen indítanak-e eljárást, ám a SPA létesítményt a nyomozás idejére lezárták - írta meg a South China Morning Post.

Sajnos a közelmúltban más olyan gondatlanságból elkövetett emberölés is történt, melynek áldozatai gyerekek voltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.