Michael Schumacher elképesztő elismerésben részesült

Forrás: AFP -
szavazás Michael Schumacher elismerés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába fekszik tehetetlenül már 3 éve a híres Forma-1-es pilóta, az emberek nem feledkeztek meg róla. Több mint 177 ezer szavazat alapján részesült most komoly elismerésben Michael Schumacher. 

A férfiak közül Michael Schumacher, a nők esetében pedig Magdalena Neuer a szerencsés, aki bekerülhet a német sportsegélyszervezet Hírességek Csarnokába. Az 5 napig tartó szavazás során több mint 177 ezer voksot adtak le az emberek. Mindkét győztes fölényes győzelemmel ért célba.

Michael Schumacher komoly elismerésben részesült Forrás: AFP

Schumacher a szavazók 67%-ának bizalmát nyerte el. Mögötte pedig az alábbi nevek és százalékok sorakoztak: 2. Lothar Matthäus (labdarúgás, 13%), 3. Georg Hackl (szánkó, 11%), 4. Sven Hannawald (síugrás, 6%), 5. Markus Wasmeier (alpesi sí, 3%) - írta meg a Bild.

Az emberek nemcsak a karrierjükben elért sikereik miatt szánták Magdalenát és Michaelt győztesnek, hanem

példamutató társadalmi szerepvállalásuk miatt is.

Thomas de Maizière, a Sportsegély vezetője meg is ragadta az alkalmat, hogy üzenhessen a betegséggel küzdő pilótának és a családjának.

"Nagy harcosként ismerem őt, szívből kívánok neki minden jót a gyógyulás felé vezető úton!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.