Így próbálta elrabolni a 8 éves gyermeket: csak felkapta, és vitte

Forrás: Oklahoma City Police Department -
emberrablás videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes videót tettek közzé arról, hogyan próbált egy ismeretlen férfi elrabolni egy kisfiút. A 8 éves gyermeket egyszerűen csak felkapta az illető egy birkózó versenyen.

Az áldozat egy birkózó tornán vett részt Oklahomában, amikor egyszer csak egy férfi felkapta. Az incidenst egy biztonsági kamera rögzítette, és mindenkit megdöbbentett az eset. A felvételből kiragadott fotókon látszik, hogy az ismeretlen férfi csak odalépett a gyerekhez, és felkapta, majd el akarta vinni.

8 éves kisfiút próbált elrabolni egy férfi Forrás: Oklahoma City Police Department

Szerencse, hogy a kisfiú ijedtségében egyből kiabálni és rugdosni kezdett, így a férfi elengedte a gyermeket. A szemtanúk adtak személyleírást is az illetőről, de egyelőre nem sikerült megtalálni az elkövetőt. A rendőrség pénzjutalmat ajánlott annak, aki információval rendelkezik a férfi kilétéről - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.