Gizi néni nyílt levelet írt Vajna Timinek - Mindenki imádja az írást!

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi nyílt levél internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gizi néni nem volt szégyellős, nyíltan felvállalta a közte és Vajna Timi között húzódó különbséget. Nyílt levele frappáns és rendkívül szórakoztató. 

Az írás szerint Tápiógöröngyösről származó nő bevallotta, hogy azóta kedveli Timit, amióta gyémánt fülbevalót ajánlott minden magyar nőnek.

"Az olyan szép volt, olyan igaz, és annyira ráéreztél az igényekre – itt, falun főleg van az ilyesmire kereslet."

Az írásában azzal folytatta, hogy míg Timi fülbevalót osztogatna a nőknek, addig ők azon dolgoznak a férjével, hogy elegendő szenet tudjanak venni a téli időszakra. Aztán külön kiemelte, hogy Timi alakja mennyire szép, nyilván sok időt tölt sportolással. Arra is kitért, hogy az egészséges táplálkozás szintén nagyban hozzájárul az ember megjelenéséhez, ám hiába vegetáriánus az ő családja is, valahogy mégsem úgy néznek ki, mint Timi.

Vajna Timi alakja hibátlan Forrás: Instagram/timeavajna

"Olvastam, hogy te sem eszel húst. Na, azt mi se nagyon, mert az öreg isten tudja megfizetni a mai árakat. Mi is csak azt eszünk, amit te, Timikém. Rántottlevest, margarinos kenyeret, krumplistésztát, tésztáskrumplit. Csak rajtunk meg is látszik, te meg olyan szép karcsú vagy."

Az ismeretlen nő azt is bevallotta, hogy mire a mindennapi teendői végére ér, nem sűrűn marad már energiája semmire. A gyerekeket iskolába készíti, majd elmegy dolgozni. Munka után bevásárol, ha van rá pénze. Ezt követően hazatér, kimos, vacsorát főz, tanul a gyerekekkel, és mire mindennel végez, már késő este van.

"Nem is értem, neked hogy marad erőd annyi mindenre, Timikém. Biztosan ügyesebben be tudod osztani az idődet, mint én. Majd adhatnál tippeket, hogy kéne élnünk nekünk itt falun, hogy olyan fittek legyünk mi is, mint te."

A levél végén pedig kiemelte, hogy Timi milyen szép szarvasos pulcsit kötött a férjének, látszik rajta, hogy szeretetből készült.

Andy Vajna karácsonyi pulcsiján rénszarvasok üzekednek Forrás: Instagram/timeavajna

"Láttam, Timikém, azt a helyes kis szarvasos pulóvert az uradon. Biztosan te kötötted, látszik rajta, hogy szeretettel készült. Majd elküldhetnéd a mintáját, ha lesz egy kis fonalam, kötök én is az uramnak jövő karácsonyra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.