Gábor Zsazsa özvegye nem kapja meg a vagyont: előbb vizsgálódnak a herceg körül

Forrás: AFP -
vagyon Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa mesés vagyont hagyott hátra, ami egyelőre csak lóg a levegőben. Özvegye, Frédéric von Anhalt nem kapja meg csak úgy a hagyatékot, előbb több dolgot is be kell bizonyítania!

Gábor Zsazsának nem kevés vagyona volt, amikor elhunyt. Hosszú betegség után távozott az élők sorából az egykori díva, de özvegye nem kapja meg csak úgy a hagyatékot. Több dolgot is be kell bizonyítania, mielőtt rászállhatna Zsazsa tulajdona.

Gábor Zsazsa özvegye nem kaphatja meg csak úgy a vagyont Forrás: AFP

"A törvények szerint megvizsgálják, hogy én, mint házastárs alkalmas vagyok-e arra, hogy az örökség hozzám kerüljön.

Be kell bizonyítani, hogy én vagyok az egyetlen élő örökös, és teljességgel a tudatomnál vagyok.

Ezt közjegyző által ellenjegyzett dokumentummal kell igazolnom" - mondta az özvegy a Bildnek. A herceg hozzátette, sok kiadással és kihívással jár az ügy, ráadásul sok "barát" jelent meg Zsazsa halála óta. "Napi hatvan-hetven levelet kapok, amelyben pénzt kérnek tőlem, általában nyolc- és húszezer euró közötti összeget. Vannak olyanok is, akik telefonon érdeklődnek, hogyan segíthetnének. Én mindig azt mondom, telefonon át nehéz lesz. Ha segíteni szeretnének, csengessenek be, kellene valaki, aki felsöpör itthon" - mondta Frédéric von Anhalt.

Gábor Zsazsa hamvait férje nem hagyta a sírban: kihantolta és hazavitte

Gábor Zsazsát Los Angelesben búcsúztatták, és ott került sor az egykori díva temetésére is. Nem nyugodott azonban sokáig a sírban, ugyanis özvegye néhány nappal később hazavitte hamvait. Frédéric von Anhalt még nem tett le arról, hogy Magyarországra hozza Zsazsa maradványait. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.