Többször is megerőszakolta kislányát a férfi: Ennyi évet kapott!

Forrás: Dreamstime -
nemi erőszak börtön kisgyerek édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság által megállapított adatok szerint, 2003-2004-ben a férfi több alkalommal is szexuálisan közeledett a 12 éves kort be nem töltött kislányához.

Az első alkalmak során "csak" símogatta a kisgyereket, ám később már szexuális aktust is létesített vele.

Édesapja többször is megerőszakolta a kislányt
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A lány egy darabig még próbált ellenkezni, de az apja minden alkalommal visszatartotta, később pedig

meg is fenyegette: ha bárkinek szólni mer az eseményekről, abból baj lesz.

Egy következő, újabb közeledés alkalmával a lány bevallotta az apjának, hogy tetszik neki egy fiú, mire az apja furcsán reagált: felhagyott az erőszaktevéssel, nem terrorizálta többé a lányát.

Hét év fegyházbüntetéssel sújtotta folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt a Debreceni Ítélőtábla kedden az apát, aki több alkalommal szexuális aktust létesített 12 évnél fiatalabb lányával. A bűneit tagadja, állítása szerint semmit nem követett el. Legkorábban a büntetés 2/3-ának letöltése után helyezhető feltételes szabadlábra.

Nem örülhetünk sokáig az enyhülésnek: hamarosan újra dermesztő fagy leszhttp://www.life.hu/news/20170111-jon-az-enyhules-de-nem-tart-sokaig-visszater-a-dermeszto-fagy.htmlNemsokára enyhülnek a szibériai fagyok, de még messze a tél vége. A kellemesebb idő sajnos nem tart sokáig. Csak néhány napig élvezhetjük az enyhülést. News--Bécsi kórházban tett látogatást George Michael egy hónappal a halála előtthttp://www.life.hu/news/20170109-becsi-korhazban-tett-titkos-latogatast-george-michael-egy-honappal-a-halala-elott.htmlA popsztár magángéppel repült Bécsbe 2016 novemberében, hogy találkozzon két elismert orvossal abban a kórházban (AKH – Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien), ahol 6 évvel ezelőtt megmentették az életét. Michael édesapja és kedvese, Fadi Fawaz is vele utazott. Utóbbi akkor azt nyilatkozta, hogy üzleti céllal utaztak az osztrák fővárosba. News--1 milliárd forint: Ennyiért ülhetünk Erzsébet melletthttp://www.life.hu/news/20170111-a-royal-albert-hall-1-milliardert-kinal-paholyt.htmlAki megfizeti az árát, akár a királynő mellett is helyet foglalhat a Royal Albert Hall hangversenyteremben. NewsOrigoGizi néni nyílt levelet írt Vajna Timinek - Mindenki imádja az írást!http://www.life.hu/news/20170110-nyilt-levelet-irt-egy-idos-no-vajna-timinek.htmlGizi néni nem volt szégyellős, nyíltan felvállalta a közte és Vajna Timi között húzódó különbséget. Nyílt levele frappáns és rendkívül szórakoztató. NewsOrigoÍgy próbálta elrabolni a 8 éves gyermeket: csak felkapta, és vittehttp://www.life.hu/news/20170110-ismeretlen-ferfi-probalta-elrabolni-a-8-eves-gyermeket.htmlDöbbenetes videót tettek közzé arról, hogyan próbált egy ismeretlen férfi elrabolni egy kisfiút. A 8 éves gyermeket egyszerűen csak felkapta az illető egy birkózó versenyen. NewsOrigoHagyott búcsúlevelet az öngyilkos csepeli apa: a család sokkos állapotban vanhttp://www.life.hu/news/20170111-bucsulevelet-hagyott-az-ongyilkos-csepeli-apa-nincs-benne-magyarazat.htmlSzörnyű módon vetett véget életének egy csepeli apa: felvágta az ereit, majd felakasztotta magát. Órákig lógott a negyedik emeletről a csepeli férfi, a járókelők sokkot kaptak az esettől. A család szintén, és még azt sem tudják, miért követte el az öngyilkosságot. Hagyott ugyan búcsúlevelet, de abban nincsen magyarázat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.