Horror! Szellemjárás volt egy kislány otthonában - VIDEÓ

démon szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában egyre többször láthatunk a világhálón szellemek jelenlétét bizonygató videókat. Hol autó tetején utazó holt alakot vélnek felfedezni, hol pedig egy kórház folyosóján ragadt kóbor lelket videóznak le az szemtanúk. Ezúttal egy kislány játékát zavarta meg egy démoni tevékenység...

Egy kislány nyugodtan játszott a babájával és észre sem vette, ahogy a falnak támasztott másik babája mozogni kezd. Úgy tűnik, nem a baba tetszett meg az állítólagos szellemnek, sokkal inkább az élő kislány keltette fel a figyelmét, ugyanis egy másik szobába is követte őt, ahol rajzolás közben zavarta meg, frászt hozva a 10 év körüli kiskamaszra.

Eleinte a papírlapok kezdek el repkedni,

mire a lány megijedt és kifutott a szobából, ezt követően már a ceruzák és az asztal is mozogtak. Nem tudni, mi lett az ügy vége, az sem derült ki, vajon tényleg szellemjárás volt a kislány otthonában, vagy valaki csak a bolondját akarta járatni vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.