Többen gyermeket szeretnének a párizsi merénylőtől

Forrás: AFP/Dsk -
terrorista Párizs Salah Abdeslam merénylet gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salah Abdeslam - a 2015. november 13-i 130 áldozatot követelő párizsi merényleteket végrehajtó terrorkommandó egyetlen túlélője - több olyan levelet is kapott az elmúlt hónapokban, mely aggasztja a hatóságokat. 

A levélből a Libération nevű lap pénteki számában közölt részleteket. A francia lújság szerint letartóztatása óta a dzsihadista nem hajlandó vallomást tenni. A lap által közölt, helyesírási hibáktól hemzsegő francia nyelvű levelet azelőtt írta Abdeslam, mielőtt az ügyvédei bejelentették, hogy a hallgatása miatt lemondanak védelméről.

Salah Abdeslam több szerelmeslevelet is kap Forrás: AFP/Dsk

A Libération értesülése szerint Abdeslam nagyon sok levelet kap. "Katolikusok írnak neki és a hitéről kérdezik, nők fejezik ki neki szerelmüket és gyereket akarnak tőle, ügyvédek ajánlják fel a szolgáltatásaikat, elképesztő" - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.