Corinna Schumacher Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hír érkezett Schumiról. Egyre kevesebben tartanak ki ugyanis a Forma-1-es legenda mellett.

Korábban is beszámoltunk már arról, hogy sorban fordulnak el a támogatók a bajnoktól. Sajnos most még két cég lelépett a 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett sztár mellől. Úgy tudni, az ajtó- és kapugyártó német Hörmann, valamint a svájci luxusórákat készítő Audemars Piguet közös megegyezéssel felhagyott az együttműködéssel.

Michael Schumacher Forrás: AFP/Jose Luis Roca

A pilóta menedzsmentje egyelőre nem kommentálta a német Motorsport-Total értesüléseit, de az egykori autóversenyző hivatalos oldaláról már eltűntek a támogatók a partnerek közül.

Idegenek, mégis hasonlítanak: bizonyíték, hogy mindenkinek van egy ikertestvérehttp://www.life.hu/news/20170113-idegenek-talalkoztak-hasonmasukkal.htmlTöbb mint furcsa belegondolni, hogy a világban valahol szaladgál egy idegen ember, aki a megszólalásig hasonlít rád, jobban, mint a rokonaid. Sci-fi filmekbe illik a feltételezés, mégis ez a valóság! Íme, néhány példa azokról, akik a véletlennek köszönhetően már megtalálták a hasonmásukat. NewsHátborzongató: élőben közvetítette öngyilkosságát a 12 éves tini (18+)http://www.life.hu/news/20170113-elo-kozvetitesben-kovetett-el-ongyilkossagot-a-tinilany.htmlA fiatal hosszasan taglalta, hogy miken ment keresztül, majd végzett magával. Nem tudják megállítani a videó terjedését a neten. News--Elpusztult a budapesti állatkert koalája, Vobarahttp://www.life.hu/news/20170113-vobara-elpusztult-a-fovarosi-allat-es-novenykert-allata.htmlSzomorú hírt közölt tegnap a Fővárosi Állat- és Növénykert. Elpusztult az egyik közönségkedvenc, a Vobara névre hallgató koala. NewsOrigo92 éves dédnagyanyját tartotta fogva egy disznóólban a férfihttp://www.life.hu/news/20170113-disznoolban-raboskodott-egy-92-eves-no.htmlÉvekig élt szörnyű körülmények között, rabságban az idős nő. NewsThinkstockElhunyt Tony Rosato színész http://www.life.hu/news/20170113-eletet-vesztette-tony-rosato-szinesz.htmlVáratlanul hunyt el a híres színész, 62 éves volt. NewsThinkstockElhunyt a Bronski Beat billentyűse, Larry Steinbachekhttp://www.life.hu/news/20170113-larry-steinbachek-meghalt-a-a-bronski-beat-billentyuse.htmlA brit zenész 56 évesen rákbetegségben halt meg. A szomorú hírt Steinbachek nővére, Louise Jones közölte a BBC News-zal. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.