Szörnyű baleset történt az M1-es autópályán: videó is készült a száguldó kamionról

Forrás: youtube/hirgate.com -
videó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirtelen szakította át a kamion az M1-es autópálya középső szalagkorlátját. Csak a szerencsén múlt, hogy éppen nem volt ott autós, így senkit sem sodort el az irányíthatatlan jármű. Egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette a horrorbalesetet.

Átszakította a szalagkorlátot, és az oldalára borult: az M1-es autópályán történt horrorbalesetet egy szembejövő autó fedélzeti kamerája rögzítette. A felvételen jól látható, hogy a száguldó teherautó még azelőtt irányíthatatlanná vált, hogy átszáguldott volna a belső korláton, ahogy az is, hogy a kamion hátulja a becsapódás pillanatában már oldalra dőlt.

Oldalra borult a kamion az M1-es autópályán Forrás: youtube/hirgate.com

A kamion keresztbe szelte az utat, közben pedig a vezetőfülkét húzta oldalra a rakomány, míg végül teljesen el nem borult a jármű. Csak a szerencsén múlt, hogy nem sodort el több autót az irányíthatatlan teherautó. Éppen akkor ugyanis nem volt más jármű a sáv azon részén, és a videót rögzítő jármű is meg tudott állni időben. A balesetről készült felvételt a hirgate.com egyik olvasója készítette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.