Molnár Csilla, öngyilkos szépségkirálynő otthona ismét eladó

Forrás: MTV -
öngyilkos öngyilkosság Molnár Csilla Andrea lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megrázott annak idején Molnár Csilla tragédiája, azóta is élénken emlékszünk a szépségkirálynőre, aki önkezével vetett véget az életének. Otthona az elmúlt évtizedekben többször is gazdát cserélt, most újra hirdetik Molnár Csilla egykori lakását.

Mindenki szívébe egyből belopta magát Molnár Csilla, aki 1985-ben nyert szépségversenyt. A szerény, ugyanakkor tündöklő szépségű lány élete azonban tragikus véget ért. Öngyilkosságot követett el fájdalmasan fiatalon. Halálos adag gyógyszert vett be, és hiába érkeztek ki a mentők, már nem tudták megmenteni az életét.

Eladó az otthon, melyben felnőtt Molnár Csilla Forrás: MTV

A családi ház, - melyben felnőtt Molnár Csilla - azóta többször cserélt gazdát, most újra eladó - állítja a Ripost. A tragédia után a szülők kiköltöztek az ingatlanból, azóta már több tulajdonosa volt a lakásnak, amit legutóbbi gazdája panzióvá alakított. 79 millió forintért hirdetik.

Molnár Csilla, a tragikus sorsú szépségkirálynő

Fél évszázad után, 1985-ben rendeztek itthon újból szépségversenyt. Október 5-én zárult le, egy 16 éves, szerény, kedves lány nyert, Molnár Csilla, akit a fél ország menten megszeretett. Kilenc hónappal későbbi öngyilkossága mindenkit megrázott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.
Megtalálták a szilveszteri merénylőt: Íme, a tettes! http://www.life.hu/news/20170117-szilveszteri-merenylo-vele-volt-negyeves-fia-amikor-a-kommando-ratort.htmlA török rendőrség hétfő este elfogta a szilveszter éjszakai isztambuli merénylet feltételezett elkövetőjét. News--Ez a királyi család hivatalos vezetékneve: sokan nem tudják!http://www.life.hu/news/20170116-ez-a-kiralyi-csalad-hivatalos-vezetekneve.htmlSoha eszünkbe nem jutna teljes néven szólítani a királyi család tagjait, hiszen anélkül is pontosan tudjuk kikről van szó. Ti tudjátok, mi a vezetéknevük? News--Sebestyén Balázs segítséget kért: mobil házat szeretne venni http://www.life.hu/news/20170116-sebestyen-balazs-mobilhazzal-tamogatna-egy-csaladot.htmlSebestyén Balázs a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben az emberek segítségét kéri egy nemes cél érdekében: egy bajba jutott családnak szeretne segíteni. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoKomoly balesetet szenvedett Miklós Edit: 4 órán át műtötték http://www.life.hu/news/20170116-4-oran-keresztul-mutottek-miklos-editet.htmlVasárnap éjjel került sor a sürgős beavatkozásra, miután a Világkupa-harmadik helyezett sízőnk súlyos balesetet szenvedett edzés közben. News--Ők Balatonfűzfő hősei - A jeges Balatonból mentettek ki két emberthttp://www.life.hu/news/20170116-ket-embert-mentettek-ki-a-balatonbol-a-fiuk.htmlSashegyi Dániel és barátja, Csetényi Bence megmentették két ember életét a napokban a Balatonnál. Beszakadt alattuk a jég, a vízből kellett kihúzni őket. News--Lövöldözés a mexikói BPM Festiválon: legalább 8 halotthttp://www.life.hu/news/20170116-lovoldozes-a-mexikoi-bpm-festivalon-8-halott.htmlLegalább 8 ember biztosan meghalt Mexikóban, miután egy férfi tüzet nyitott a mulató tömegre a BPM Festivalon. Állítólag az esemény több pontján is lövöldözés történt, a szemtanúk Twitteren figyelmeztették a résztvevőket, hogy mindenki maradjon biztonságos helyen, a hotelszobájában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.