Ez a videó lenne a bizonyíték Nagyláb létezésére?

Forrás: AFP/RIA Novosti -
Nagylábú videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak megingathatatlanul hisznek a Nagyláb létezésében. Világszerte mindenhol észlelték már a különös állatokat, de a legtöbb találkozásról Amerikában számoltak be. Nemrég épp a Yellowstone Nemzeti Parkban kapták lencsevégre a jetiket.

Különös videó kapott szárnyra a neten: a felvétel készítője szerint egy csapat Nagyláb látható rajta, amint a Yellowstone Nemzeti Parkban csámborognak. A videó készítője nincs egyedül azzal a hitével, hogy a Nagyláb tényleg létezik, világszerte érkeznek észlelések, de a legtöbbször Amerikából.

Képkocka Roger Patterson 1967-ben készült filmjéből, ahol egy állítólagos jetit sikerült lencsevégre kapni Forrás: AFP/RIA Novosti

A felvétel bár homályos, a feltöltő szerint többszöri megnézés után világosan látható, hogy Nagylábakat ábrázol. "Bár a felvétel szörnyű minőségű és homályos, de ha megnézed párszor rájössz, hogy még mindig elég jó arra, hogy kivedd, mi történik. Látható, hogy kölcsönhatásba lépnek egymással, rámutatnak egy távolban lévő dologra és még meg is veregetik egymás vállát" - idézi a leírást az RT.com. A szkeptikusok persze kételkednek, szerintük emberek láthatóak a videón, hiába nagyobbak és lomhábbak is a felvételen látható alakok egy átlagos embernél.

Szellemvadász állítja: egy báró lelkétől szakállat kapott ajándékbahttp://www.life.hu/news/20170118-szakallat-kapott-egy-lelektol-a-szellemvadasz.htmlSzellemvadász barátaival tett látogatást Andrew Alexander egy kastélyban, ahol készült róla egy fotó. Mindenkit megdöbbentett azonban az elkészült kép: a simaarcú férfinak ugyanis szakálla volt rajta. Andrew úgy gondolja, egy a kastélyban kísértő bárótól kapta a szőrzetet. NewsThinkstockRégen a légynek sem tudott volna ártani: Mára hidegvérű gyilkos lett a lányhttp://www.life.hu/news/20170117-egy-aranyos-kislanybol-lett-szadista-sorozatgyilkos.htmlA szülők értetlenül állnak az események előtt. Állításuk szerint gyermekük egy tündéri kislány volt, aki a légynek sem tudott ártani. Mára azonban a kegyetlen gyilkosok táborát erősíti. Hogy jutottak idáig? News--Megfojtotta a nőt, majd közösült a tetemével egy férfihttp://www.life.hu/news/20170117-megfojtotta-a-not-majd-a-holttestevel-kozosult-a-ferfi.htmlElképesztő történet látott napvilágot: egy férfi féltékenységből ölt, de ezután még meg is erőszakolta a holttestet. NewsThinkstock12 év alatt 500 gyereket molesztált a pedofil férfi Indiábanhttp://www.life.hu/news/20170117-az-indiai-pedofil-ferfi-12-ev-alatt-500-gyereket-molesztalt.htmlLetartóztatott a rendőrség egy 38 éves férfit Indiában, mert két gyermeket próbált molesztálni. Arra azonban a hatóságok sem számítottak, amit a férfi bevallott: azt állítja, körülbelül 500 gyermeket molesztált már az elmúlt 12 évben. News--Bizarr: démon végezhetett az ördögűző pappalhttp://www.life.hu/news/20170117-demoni-ero-vegzett-az-ordoguzo-pappal.htmlMalachi Martin rejtélyes körülmények között veszítette életét.News--Íme Shati, a házi baromfi http://www.life.hu/news/20170117-o-magyarorszag-legcukibb-hazi-baromfija-shati-foto.htmlA Pest megyei Dányban élő tyúk másfél éve egy keltetőben látta meg a napvilágot. Ma már viszont a házban él a gazdáival, sőt még az ágyra is rámehet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.