Elhunyt kislányuk szelleme megjelent egy szelfin

Forrás: Thinkstock -
kislány szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt hunyt el Patricia Winchester kislánya, de a család sosem tette túl magát a tragédián. Az anya most hiszi, hogy kislányuk erős lelke képes arra, hogy megjelenjen, ugyanis egy fiáról készült fotón felfedezte a testvér szellemét.

2006-ban egy baleset következtében hunyt el Adrianna. Család máig gyászolja őt. Az anya azonban mindig is érezte a gyermek jelenlétét, és most hiszi, hogy fia szelfijén elhunyt gyermekük lelkét látja. A tizenéves fiú készített magáról egy képet, ő nem fedezett fel rajta semmi különöset. Elküldte egy barátjának, aki viszont egyből meglátta Hunter mögött a fehér ruhás alakot, és kirázta a hideg.

Halott kislány szelleme jelent meg a fotón – Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Természetesen ezután már a fiú is látta a szellemet, amit édesanyjának is megmutatott. Patricia szentül hiszi, hogy kislányuk jelent meg a képen. Bár Hunter halálra rémült, annyira, hogy nem is mert a szobájában aludni, az anya meggyőződése, hogy Adrianna azért jelent meg, mert vigyázni szeretne testvérére. "Úgy érzem, hogy Adrianna vele van. Egy részem tényleg úgy érzi.

Azt hiszem, hogy ő egy nagyon erős lélek, és képes ilyesmire. Ez valamilyen módon megnyugtató"

mondta az anya a Daily Mailnek. Hozzátette, nem ez az első, hogy paranormális jelenséget észleltek: Adrianna megjelent édesapjának is, amikor a férfi elhunyt, máskor pedig különös módon megmozdultak a kislányt ábrázoló fényképek a lakásban. A fiú szelfijét itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.