Váratlan fordulat a királyi családban: válik Lajos herceg

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Ppe/Face To Face -
közlemény királyi család válás herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos úgy tűnik, hogy válni készül Henrik luxemburgi nagyherceg fia, Lajos herceg. 

Lajos herceg és felesége, Tessy hercegné 12 éven keresztül alkottak egy párt, 2010-ben házasságot is kötöttek. Két közös gyermekük van, Noé és Gábor herceg.

12 év után válik külön Lajos herceg és Tessy hercegné Forrás: NORTHFOTO/face to face/Ppe/Face To Face

A jelek szerint a válás híre igaz, ugyanis Tessy hercegné nemrég kiadott egy ezzel kapcsolatos közleményt. De hozzátette, hogy a gyerekek nevelését továbbra is közösen szeretnék folytatni – írta meg a Daily Mail.

"Mindketten szomorúak vagyunk, mert most már biztosan külön utakon fogjuk folytatni az életünket. Önmagunk és a gyerekeink védelmében ezzel kapcsolatban többet nem nyilatkozunk" – így kommentelték a hírt.

Sajnos nem minden híresség tud ilyen békésen elválni, Angelina Jolie és Brad Pitt a mai napig képtelenek megegyezni egymással. Ráadásul most az egyik adoptált gyermekük (Zahara) vér szerinti anyja is felbukkant, ami még nehezebbé teszi a jelenleg is bonyolult helyzetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.