Veronai baleset: Nem szavahihető tanúnak nyilvánították a szlovák kamionost

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Filippo Venezia -
kamionsofőr veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szijjártó Péter sajtótájékoztatója után a közmédia helyszíni tudósítója számolt be arról, hogy a veronai hatóságok úgy döntöttek, nem veszik figyelembe a szlovák kamionsofőr vallomását, aki látta a szerencsétlenül járt autóbuszt.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a balesetet követően vallomást tett egy szlovák kamionsofőr, aki 30 kilométerrel a baleset helyszínétől már látta, hogy gond van a járművel. Azt állította, a busz 110 km/h sebességgel haladt, és hiába próbálta jelezni a sofőrnek, hogy tüzet és füstöt lát, nem sikerült a figyelmeztetés.

Elszenesedett bőröndök az észak-olaszországi Veronánál balesetet szenvedett magyar különbusz kiégett csomagterében Forrás: MTI/EPA/ANSA/Filippo Venezia

Az olasz hatóságok most úgy döntöttek, bizonytalan lábakon áll a kamionos vallomása, így kisebb súllyal esik majd latba a nyomozás során. Úgy tudni, a rendőrság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával nyomoz.

/1701/Veron201712117440Szijjártó Péter: "Bízzunk a Jóistenben"http://www.life.hu/news/20170122-szijjarto-peter-a-fajdalom-meg-elesebb.html"Most fog megkezdődni a holttestek azonosítása" - mondta reggeli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter. News--Győrfi Pál: Kész a túlélők listája - Ketten életveszélyes állapotban vannakhttp://www.life.hu/news/20170122-veronai-buszbaleset-megszolalt-gyorfi-pal.htmlA magyar mentősök a helyszínen készülnek a súlyos sérültek hazaszállítására Veronából.News--Friss hírek a tragikus buszbalesetről: Megszólalt az egyik túlélő!http://www.life.hu/news/20170122-veronai-buszbaleset-megszolalt-egy-tulelo.htmlÚjabb részletek derültek ki a magyar diákok tragikus buszbalesetéről. Megszólalt az egyik túlélő is.News--Veronai buszbaleset: Győrfi Pál telefonon számolt be a sérültek állapotárólhttp://www.life.hu/news/20170121-gyorfi-pal-telefonon-szamolt-be-a-veronai-baleset-serultjeinek-allapotarol.htmlKét férfi van életveszélyes állapotban a veronai buszbaleset hat súlyos sérültje közül – tájékoztatta Győrfi Pál, a mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI-t szombat este. News--Veronai buszbaleset: A tragédia képekbenhttp://www.life.hu/news/20170121-kepeken-a-veronai-buszbaleset.htmlPéntek éjszaka Olaszországban balesetet szenvedett egy magyar diákokat szállító autóbusz. A Szinyei gimnázium diákjai és tanárai Franciaországban voltak síelni, éppen hazafelé tartottak. News--"Hallottam az áldozatok sikoltását az égő buszból" - Megszólalt egy szemtanúhttp://www.life.hu/news/20170121-veronai-buszbeleset-szemtanuja-megszolalt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, péntek éjszaka Olaszországban balesetet szenvedett egy magyar diákokat szállító autóbusz.Szijjártó Péter szombat délelőtti sajtótájékoztatóján elmondta: tizenhat halottja, egy mesterséges kómában tartott, életveszélyes állapotú, két nagyon súlyos, tíz súlyos és tizenhárom könnyű sérültje van a balesetnek. Tizenketten sérülések nélkül élték túl a balesetet. Most pedig megszólalt egy szemtanú is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.