Időjárás: Hószállingózás és kemény fagy is lesz

Forrás: Zirig Árpád -
hószállingózás fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem enyhül az időjárás, továbbra is kemény fagyokra, hószállingózásra és ködös időre kell számítanunk. Akár -15 fok is lehet a hőmérséklet.

A hétfő nemcsak köddel, de szmogriadóval is indult. A rossz levegő mellett az időjárás sem fog kedvezni, de ilyenkor egyébként sem tanácsos a "friss" levegőn tartózkodni. Napközben zúzmarás ködre kell számítanunk nagy területen, és általában szinte mindenhol rétegfelhős lesz az ég. A párás tájakon még ónos szitálás és hószállingózás is előfordulhat. Reggel -11 fok körüli a hőmérséklet, ám néhol akár -15 fok is lehet.

Továbbra is kemény fagyok lesznek Forrás: Zirig Árpád

Kedden párás és erősen felhős idő várható, valamint kisebb csapadék is előfordulhat főként a párás tájakon. A hideg azonban marad, -7 körüli lehet a hőmérséklet. Szerdán felhős időre ébredünk, ismét lehet köd ráadásul még erős ÉNy-i szél is lesz - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.