Ezt üzente Verstappen Schumachernek

Forma-1 Michael Schumacher Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Schumacher édesapja nyomdokaiba szeretne lépni, F1-es versenyző akar lenni. Ehhez kapott néhány jó tanácsot Verstappentől.

Max Verstappen mindösszesen 19 éves, de elképesztő könnyedséggel veszi a Forma-1 különféle akadályait. 17 éves kora óta versenyzik, de persze ő sem tud mindig maximálisan teljesíteni.

A fiatal Schumacher hihetetlen tanácsokat kapott Forrás: AFP

Mick Schumacher is az F1-ben szeretné már tudni magát, és ha jól alakulnak a dolgok, akkor talán már nem is kell ehhez olyan sokat várni. Természetesen, a tinit nagyon nyomasztja, hogy édesapja neve miatt mindenkinek hatalmas elvárásai vannak vele szemben, de versenytársa szerint neki ezekkel nem szabad egy percig sem foglalkoznia.

Úgy vélem, Micknek nem kell erre gondolnia, hanem inkább a tapasztalatszerzést tartsa szem előtt, és hogy annyi versenyt nyerjen, amennyit csak lehetséges. Ha ez megtörténik, az ajtók ki fognak nyílni előtte" - írta meg a Formula.hu.

Veronai tragédia: "Felriadhatnak, hangokat hallhatnak, személyiségük is torzulhat a diákoknak"http://www.life.hu/news/20170123-megszolalt-a-pszichologus-veronai-baleset.htmlSzörnyű tragédia rázta meg az országot, amikor egy sítáborból hazafelé tartó busz balesetet szenvedett; 16 magyar diák vesztette életét, többen pedig megsérültek. A fájdalom szavakba nem önthető, a mai napra nemzeti gyásznapot hirdettek. News--Szmogriadó: Németh Lajos szerint semmi jóra nem számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20170123-nemet-lajos-szerint-marad-het-vegeig-a-szennyezett-levego.htmlHat órától rengeteg autót kizártak a fővárosi forgalomból, egészen este 10-ig sokaknak kell a tömegközlekedést választani. Visszavonásig érvényes ez a korlátozás, ugyanis szmogriadó van Budapesten. Németh Lajos szerint hét végéig még erősen szennyezett marad az idő. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoVeronai tragédia: Szerdára fejezhetik be az áldozatok azonosításáthttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-busz-tragedia-szerdara-varhato-az-azonositas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nem sokkal dél után megérkezett a negyedik súlyos sérült is a Honvédkórházba. Közben kiderült, kik vezették a tragikus balesetet szenvedő autóbuszt, és most azt is megtudtuk, mikorra fejezhetik be leghamarabb az áldozatatok azonosítását. News--Szellemek járnak köztünk- íme a bizonyítékhttp://www.life.hu/news/20170123-nagymama-szelleme-kering-a-hazban.htmlVannak akik hiszen a szellemekben, és akadnak olyanok is, akik szerint kitaláció minden holt lélekkel kapcsolatos történet. Most olyan megtörtént eseteket mutatunk, amiktől garantáltan kiráz majd a hideg és hinni kezdesz a létezésükben... News--Felháborító és áldozathibáztató a Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje http://www.life.hu/news/20170123-a-magyar-rakellenes-liga-kampanyfilmje-felhaboritotta-az-embereket.htmlA Magyar Rákellenes Liga új kampányfilmje nagyon félresikerült: azt sugallja, hogy a betegek a hibásak és az egészségtelen életmód miatt alakult ki a daganatos betegségük. A reklám kivétel nélkül mindenkit felháborított. A kommentelők szerint a liga az összes rákkal küzdőt megalázta. NewsOrigoGyőrfi Pál: Délre itthon lehet a veronai tragédia negyedik sérültjehttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-buszbeleset-delre-erkezhet-a-negyedik-serult.html"Ma várják a veronai buszbaleset negyedik sérültjét a Honvédkórházba" – számolt be a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Három másik súlyos sérültet tegnap óta már Magyarországon ápolnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.