Meghalt Gorden Kaye, a Halló, halló! egyik főszereplője

Forrás: Wikipédia -
halál Halló, halló! Gorden Kaye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Gorden Kaye brit színész, aki a Halló, halló! című vígjátéksorozat főszereplője volt. A színész hétfőn reggel távozott az élők sorából, 75 éves volt.

A Halló, halló! vígjátéksorozat hatalmas sikerrel futott, és fut még ma is. Gorden Kaye volt az egyik főszereplője: René Artois-t, egy francia kávéház tulajdonosát alakította. Nem ez volt azonban az egyetlen produkció, amelyben találkozhattunk a színésszel. Rengeteg televíziós és rádiós sorozatban tűnt fel.

Gorden Kaye Forrás: Wikipédia

A világhírű komikus ismertségét mégis a BBC vígjátéksorozatának köszönhette, amelyben csaknem 10 éven keresztül játszott. A sorozat 1992-ben ért véget, de Gorden Kaye 2007-ben ismét eljátszhatta René Artois szerepét, ugyanis egy epizód erejéig újra összeálltak a szereplők. A színész haláláról a brit közszolgálati csatorna tájékoztatta a rajongókat. Gorden Kaye hétfőn reggel, 75 évesen távozott az élők sorából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.