Keresi a rendőrség Csutoros Fannit: a XX. kerületből tűnt el

Forrás: Facebook/Eltűnt emberekért-megoszthatod -
eltűnt Budapest Csutoros Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves Csutoros Fannit öt napja hiába keresi a rendőrség. Egy budapesti lakásotthonból tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról. A hatóságok a lakosság segítségét kérik.

Engedéllyel távozott a XX. kerületi lakóotthonból Csutoros Fanni január 20-án, azóta nem találják. Öt napja nem adott magáról életjelet a fiatal lány, miután a megadott időre nem ment vissza a lakásotthonba. A 17 éves fiatalt eddig hiába kereste a rendőrség, a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a hatóságok a lakosság segítségét kérik.

Keresi a rendőrség Csutoros Fannit Forrás: Facebook/Eltűnt emberekért-megoszthatod

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Csutoros Fannit felismeri, és tud valamit tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről az hívja a 06 (1) 421-1800 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.