Tökéletes feleségnek tűnt - hetente 50 pasival csalta a férjét egy nő

Forrás: Dr. Phil -
prostituált megcsalás hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő egy példás feleség és családanya szerepében tetszelgett, amíg ki nem derült a titka: több ezer alkalommal csalta meg a férjét.

Az amerikai házaspár 6 évig élt együtt, ezt követően derült ki a nő titka. A férj úgy tudta, hogy felesége egy ügynökségnek dolgozik táncosként, ám egyszer fény derült Mercedes másik életére: 14 éves kora óta prostituáltként keresi a kenyerét, és saját bevallása szerint megközelítőleg

1000 férfi fordult meg eddig az ágyában.

A hazug feleség a tetteiért cserébe az egész életét elveszítette Forrás: Dr. Phil

A 24 éves nő hetente 50-60 vendéggel bújt ágyba, amelyért nagyjából 6000 dollárt, azaz körülbelül 1,7 millió forintot kaszált hetente. Az is kiderült, hogy a férjével közösnek hitt gyermekeik közül az egyiknek valaki más az édesapja. - írta meg a Mirror.

A férje már nem tud többé megbízni Mercedesben Forrás: Dr. Phil

Ennek tetejébe még az is napvilágra került, hogy Mercedes az egyik rokonával is megcsalta a férjét, ráadásul napi szinten fogyasztott alkoholt is. Az ügy kirobbanása után a szexmunkás elhatározta, hogy elvonóra fog járni. Szeretne az anyai kötelességeinek eleget tenni, ha már a férjét egy életre elveszítette.

Mercedes a könnyeivel küszködött a szégyentől Forrás: Dr. Phil

"Mercedes egy hazug ember, akinek lételeme a szereplés. Eljutott hozzám egy videó, amelyen egy férfit invitál be az otthonunkba. Most, hogy minden kiderült, adok neki egy utolsó esélyt, hogy anya lehessen, de a házasságunknak egyértelműen vége" - összegezte az eseményeket a férj.

Vajon mit fognak szólni a gyerekek, ha megtudják, hogy az anyjuk mivel is foglalkozik? Persze nem csak a nők tudnak hamis képet elhitetni magukról, a férfiak erre ugyanúgy képesek.

Veronai buszbaleset: jövő hétre tolódhat az áldozatok azonosításahttp://www.life.hu/news/20170125-veronai-buszbaleset-aldozatainak-azonositasa-jovo-hetre-zarulhat-le.htmlA veronai buszbaleset 16 áldozatának azonosítása valószínűleg nem fog a hétvégére befejeződni. Megnehezíti az eljárást a tűz miatti roncsolódás, így valószínűleg csak jövő hétre tudják lezárni az azonosítást. News--Kiderült, honnan és kitől származik a levágott kézfej (18+)http://www.life.hu/news/20170125-sokkolo-kiderult-kie-a-levagott-kezfej.htmlLevágott kézfejet találtak egy budapesti lakásban. Utoljára egy fiatal egyetemista bérelte az ingatlant, aki már hónapok óta elköltözött onnan. A rendőrség végül kiderítette, kié lehet a végtag, a nyomozást lezárták. NewsThinkstockPénzt gyűjtenek az interneten veronai tragédia hős tornatanáránakhttp://www.life.hu/news/20170124-vigh-gyorgynek-a-veronai-tragedia-hos-tornatanaranak-penzt-gyujtenek-az-interneten.htmlAz interneten gyűjtenek pénzt az olasz buszbaleset hős tornatanárának, Vígh Györgynek. A férfi több gyereket is kimentett a lángoló buszból, de saját gyermekeit sajnos elveszítette a tragédiában. News--Elhunyt Rózsa György, az FTC birkózójahttp://www.life.hu/news/20170124-elhunyt-rozsa-gyorgy-az-ftc-sportoloja.htmlElhunyt Rózsa György, az FTC fiatal sportolója. NewsThinkstockMagyar szálloda lett a világ legjobbjahttp://www.life.hu/news/20170124-a-vilag-legjobbja-lett-a-magyar-aria-hotel.htmlElképesztő eredményt ért el egy nemrég nyitott magyar szálloda: a világ legjobbjának választották. News--Ezeket mondta utoljára Torgyán Józsefhttp://www.life.hu/news/20170124-torgyan-jozsef-utolso-szavai-a-halal-elott.htmlJanuár 22-én, 85 évesen hunyt el Torgyán József. Özvegye elárulta az egykori politikus utolsó szavait. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.