Veronai buszbaleset: jövő hétre tolódhat az áldozatok azonosítása

Fotó: Csanádi Márton - Origo -
veronai buszbaleset azonosítás áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veronai buszbaleset 16 áldozatának azonosítása valószínűleg nem fog a hétvégére befejeződni. Megnehezíti az eljárást a tűz miatti roncsolódás, így valószínűleg csak jövő hétre tudják lezárni az azonosítást.

A péntek éjjel történt veronai buszbalesetben 16 ember halt meg, de az áldozatok azonosítása még nem zárult le. Az előzetes információkkal ellentétben valószínűleg nem fog hétvégére befejeződni.

Jövő hétre tolódik a buszbaleset áldozatainak azonosítása Fotó: Csanádi Márton - Origo

Szijjártó Péter az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában adott tájékoztatást a legfrissebb információkról. Elmondta,

a veronai buszbalesetben elhunytak azonosítása és hazaszállítása valószínűleg áthúzódik a jövő hétre.

Az azonosítást nagyon megnehezíti a tűz miatti roncsolódás. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette, egyelőre még nem lehet tudni, mi okozta a balesetet - írja az MTI.

Köszönetét nyilvánította ki Csató Gábor, az OMSZ főigazgatója

Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója köszönetnyilvánító levelet írt a kollégáinak, és mindenkinek, aki segédkezett a tragédiánál. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.