Kigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacházán, hatvan kutya elpusztult

Forrás: Getty Images/Pablo Blazquez/Pablo Blazquez Dominguez -
állatmenhely tűz Kiskunlacháza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacháza külterületén. Mintegy hatvan kutya éget benn az épületben szerda este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy nagy erőkkel oltották a 200-300 négyzetméteres épületet. Az állatmenhelyen a kutyákon kívül macskák is voltak.

Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/Pablo Blazquez/Pablo Blazquez Dominguez

"Kiskunlacháza külterületén, teljes terjedelmében égett szerda este egy állatmenhely. Az istállóként szolgáló, 300 négyzetméter alapterületű épületben a tulajdonos elmondása szerint körülbelül 45 állat benn égett, a tűzoltók 1-2 életben maradt négylábút kimentettek. A helyszínre a ráckevei, szigetszentmiklósi és délegyházi tűzoltók érkeztek, egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a tüzet" – árulta el a Blikknek a szóvivő.

Széll Tamás a negyedik helyen végzett a Bocuse d'Oronhttp://www.life.hu/news/20170125-szell-tamas-a-negyedik-helyen-vegzett-a-bocuse-doron.htmlAz Egyesült Államok csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or döntőjét szerda este a franciaországi Lyonban, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Izland lett. NewsOrigoIdőjárás: ekkortól enyhül majd az időhttp://www.life.hu/news/20170125-idojaras-februartol-enyhules-varhato.htmlÉvek óta nem volt olyan hideg télen, mint idén. Most ráadásul tartósan dermesztő fagyokat kell átvészelnünk, és csak reménykedünk, hogy már nem tart sokáig. Jó hír, hogy a február hozhat némi enyhülést. NewsOrigoSzívmegállás okozta a 17 éves birkózó, Rózsa György haláláthttp://www.life.hu/news/20170125-rozsa-gyorgy-17-eves-birkozo-halalat-szivmegallas-okozta.htmlVáratlanul hunyt el a 17 éves Rózsa György, az FTC birkózója. Edzés közben lett rosszul, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Kiderült, hogy halálát szívmegállás okozta. NewsThinkstockKözleményt adott ki a Szinyei Merse Pál Gimnázum a sajtónakhttp://www.life.hu/news/20170125-veronai-buszbaleset-kozlemenyt-adott-ki-a-szinyei-merse-pal-gimnazum-a-sajtonak.htmlAz intézmény közleményben kéri a sajtó munkatársait, hogy ne készítsenek interjút a balesetben érintettekkel, tanulókkal, gyászoló családtagokkal, tanárokkal. News--Tökéletes feleségnek tűnt - hetente 50 pasival csalta a férjét egy nőhttp://www.life.hu/news/20170125-kiderult-hogy-a-feleseg-egy-prostitualt.htmlA nő egy példás feleség és családanya szerepében tetszelgett, amíg ki nem derült a titka: több ezer alkalommal csalta meg a férjét. News--Keresi a rendőrség Csutoros Fannit: a XX. kerületből tűnt elhttp://www.life.hu/news/20170125-csutoros-fannit-keresi-a-rendorseg-budapestrol-tunt-el.htmlA 17 éves Csutoros Fannit öt napja hiába keresi a rendőrség. Egy budapesti lakásotthonból tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról. A hatóságok a lakosság segítségét kérik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.