Életének 57. évében meghalt Michael Tönnies német focista

Forrás: Thinkstock -
halál német focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 57. évében távozott az élők sorából Michael Tönnies az MSV Duisburg egykori kiváló labdarúgója. Halálát tüdőembólia okozta.

Tehetséges labdarúgó volt Michael Tönnies, aki visszavonulása után már nem élt olyan egészséges életet, mint az aktív évei alatt. Sokáig az MSV Duisburg csapat kiválósága volt, de 1994-ben, miután felhagyott a labdarúgással inkább egy éttermet nyitott. Az egység sajnos nem volt olyan sikeres mint várta, a feszültségét pedig nem a legjobb ódon vezette le.

Elhunyt a német focista - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az egykori focista inni és dohányozni kezdett. Naponta 80 szál cigarettát szívott el, ami nagyon megviselte tüdejét. 2005-ben súlyos tüdőtágulást állapítottak meg nála. Új tüdőre volt szüksége, más lehetősége nem maradt. A műtétre végül 2013-ban került sor, felépülése után pedig aktív nyugdíjas éveket élt. Michael Tönnies szerda délután hunyt el tüdőembóliában - írja a Spiegel.

Veronai buszbaleset: "Ez a járat nem a férjemé volt"http://www.life.hu/news/20170127-a-veronai-tragedia-egyik-soforjenek-a-felesege-nyilatkozott.htmlBarátja kérésére ugrott be a buszt vezetni Zoltán, a veronai baleset egyik sofőrje, nyilatkozta megtörten felsége. A család abban reménykedik, a férfi életben van: a DNS-vizsgálat eredményére várnak. News--Összeégett holttestet találtak Erdőkertesenhttp://www.life.hu/news/20170126-felgyujtotta-magat-egy-ember-erdokertesen.htmlEgy utcasarkon találtak rá a holttestre, valószínűleg felgyújtotta magát.News--A HM tájékoztatott a veronai buszbaleset sérültjeinek állapotáról http://www.life.hu/news/20170126-a-honvedelmi-miniszterium-tajekoztatott-a-veronai-buszbaleset-serultjeinek-allapotarol.htmlA veronai buszbaleset Honvédkórházban ápolt négy súlyos sérültjének állapota stabil - tudatta a Honvédelmi Minisztérium csütörtökön az MTI-vel. News--Felakasztotta magát egy lány: A fürdőszobában találtak ráhttp://www.life.hu/news/20170126-eloben-kozvetitette-ongyilkossagat-a-lany.htmlA 14 éves tini kilátástalannak érezte az életét, ezért úgy döntött, öngyilkos lesz. Saját felakasztását élőben közvetítette a közösségi oldalán. NewsOrigoÍme a 2017-es GLAMOUR Women of the Year jelöltjeihttp://www.life.hu/news/20170126-ok-a-glamour-women-of-the-year-jeloltjei.htmlIdén rendezik meg kilencedik alkalommal a GLAMOUR Women of the Year díjátadót. A gála idén a nemek közötti egyenlőség témájával foglalkozik, és már azt is tudjuk, hogy kik esélyesek a díjak elnyerésére. News--Meghalt a tini lány, akit a szülei éheztettekhttp://www.life.hu/news/20170126-16-eves-tini-halt-meg-mert-eheztettek-a-szulei.htmlA fiatal lány és testvérei folyamatosan éheztek; a 16 éves tinédzser szervezete feladta a harcot, belehalt az éhségbe. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.