Felüljáró pillérének ütközött egy teherautó az M1-es autópályán, meghalt a sofőr

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
autópálya halál M1-es autópálya kamion baleset tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felüljáró pillérének ütközött egy takarmányszállító teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Komárom után.

A jármű kigyulladt, vezetője a helyszínen meghalt, bennégett a vezetőfülkében - közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel. A Blikk információi szerint kamion éppen egy másik járművet előzött, amikor a betonfalnak csapódott. Meg nem serősítette információk szerint a sofőr magyar volt.

Felüljáró pillérének ütközött, összetört takarmányszállító teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Komárom közelében 2017. január 27-én. A jármű kigyulladt, vezetője a helyszínen meghalt. MTI Fotó: Lakatos Péter Forrás: MTI/Lakatos Péter

Völgyi Ágnes elmondta, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópályát lezárták, a forgalmat Komáromnál az 1-es útra terelték, az autók Tatánál térhettek vissza a pályára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.